ماجرای نصب سنگ مزار اکبر عبدی چیست؟

ماجرای نصب سنگ مزار اکبر عبدی چیست؟ به گزارش این با من، در صورتیکه تنها ۱۰ روز از خاکسپاری زنده یاد اکبر عبدی می گذرد، تصاویری از سنگ مزار این هنرمند در فضای مجاری می چرخد؛ سنگی که نه خانواده، بلکه طرفداران این بازیگر آنرا نصب کرده اند!


به گزارش خبرگزای خبرآنلاین به نقل از ایسنا، رسم است که وقتی فردی به رحمت خدا می رود حدود ۴۰ روز بعد از درگذشت او، سنگی با نام و نشان متوفی وگاهی همراه با دلنوشته ای از خانواده بر مزار او گذاشته شود، اما هنوز دو هفته از درگذشت اکبر عبدی نگذشته که سنگی بر مزار این بازیگر نصب شده، در صورتیکه گویا خانواده عبدی از آن ناآگاه بوده اند.
اخیراً تصاویری در فضای مجازی انتشار یافته که نشان داده است یک یا چند نفر از طرفداران اکبر عبدی - بازیگر تازه در گذشته سینما، تئاتر و تلویزیون- سنگی را بر مزار این بازیگر از سوی "دوستداران و هوادارانش و به نام ملت ایران" نصب کرده اند.
پیگیری های خبرنگار ایسنا از برخی نزدیکان خانواده این هنرمند حکایت کننده از این مساله است که نصب سنگ بدون اطلاع خانواده انجام شده و گویا مقرر است سنگی که مدنظر همسر و دختر زنده یاد اکبر عبدی است در زمان مناسب خود نصب شود.

در پرس وجوهای دیگر از برخی افراد باخبر گفته می شود که انجام چنین اقداماتی در قطعه هنرمندان و سپس انتشار آن در صفحات شخصی افراد در فضای مجازی، پیشتر هم سابقه داشته و جذب مخاطب یا همان فالوور از دلیلهای اصلی آن است همینطور مورد دیگری که به آن اشاره می شود علاقه مندی برخی کسانی است که در سنگ بری های اطراف بهشت زهرا فعالیت دارند و دوست دارند، نصب سنگ قبر هنرمندان مشهور را برعهده داشته باشند.
دراین مورد، یک پرسش مهم اینست که آیا در بهشت زهرا -بویژه در قطعه هنرمندان- ساز و کاری برای ممانعت از اتفاق های این چنینی و حفظ حرمت متوفی و آن چه در ارتباط با حریم خصوصی خانواده اوست، وجود دارد؟ و آیا اساسا باید چنین چیزی وجود داشته باشد؟
نکته بعدی اینست که اگر خانواده عبدی از این اتفاق (نصب سنگ مزار از جانب هوادارن) ابراز نارضایتی کنند، در واقع حقی از آنها سلب شده، چون که در نهایت این کار باید با نظر آنها و حتی امکان دارد طبق وصیتی خاص صورت گیرد.
تمام این ها در حالیست که مراسم خاکسپاری، خاکسپاری و حتی ترحیم این هنرمند در مسجد به سبب ازدحام جمعیت با حاشیه های فراوانی روبرو شد که صدای اعتراض بعضی از سینماگران را هم بلند کرد.
زنده یاد اکبر عبدی که بهار امسال مدتی را در بیمارستان بستری بود، شامگاه جمعه دوم مردادماه درگذشت و دو روز بعد در بین جمع زیادی از چهره های هنری، سینمایی و ورزشی در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

حرف آخر اینکه در پرس وجوهای دیگر از برخی افراد آگاه گفته می شود که انجام چنین اقداماتی در قطعه هنرمندان و سپس انتشار آن در صفحات شخصی افراد در فضای مجازی، پیش تر هم سابقه داشته و جذب مخاطب یا همان فالوور از دلیلهای اصلی آنست همین طور مورد دیگری که به آن اشاره می شود علاقه مندی برخی کسانی است که در سنگ بری های اطراف بهشت زهرا فعالیت دارند و دوست دارند، نصب سنگ قبر هنرمندان مشهور را برعهده داشته باشند. تمام این ها در حالیست که مراسم خاکسپاری، خاکسپاری و حتی ترحیم این هنرمند در مسجد به جهت ازدحام جمعیت با حاشیه های فراوانی روبرو شد که صدای اعتراض تعدادی از سینماگران را هم بلند کرد.


منبع:

1405/05/15
11:13:55
5.0 / 5
4
تگهای خبر: آنلاین , مناسب , هنر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
این با من - انجام پروژه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما : این با من، تخصص ما، تحقق ایده های شما. انجام پروژه ها باکیفیت و سرعت