تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی خواجه نصیر

تمدید مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان تحصیلات تکمیلی خواجه نصیر این با من: به گزارش این با من، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مهلت عرضه تأییدیه تحصیلی دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری ورودی 1404 را تا انتهای روز دوشنبه 10 شهریورماه 1405 تمدید کرد.



به گزارش این با من به نقل از مهر، مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، بر طبق اطلاعیه مدیریت تحصیلات تکمیلی این دانشگاه، مهلت رفع نقص پرونده تحصیلی دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری ورودی سال ۱۴۰۴ تمدید شده است.
بر این اساس، دانشجویانی که بر اساس گزارش شماره ۲۲۲ سیستم بهستان برای آنها نقص مدرک تأییدیه تحصیلی ثبت شده است، موظف اند حداکثر تا آخر روز دوشنبه ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۵ نسبت به تکمیل و ارایه مدارک خود اقدام نمایند.
دانشگاه اعلام نموده است در صورت رفع نشدن نقص پرونده تا مهلت تعیین شده، از نام نویسی دانشجویان در نیمسال آینده (ترم ۴۰۵۱) جلوگیری خواهد شد.
دانشجویان مشمول این اطلاعیه باید در سریعترین زمان پیگیر ارسال تأییدیه تحصیلی از دانشگاه محل تحصیل مقطع قبلی خود باشند یا کد صحت ۲۰ رقمی مدرک تحصیلی شان را به نشانی الکترونیکی paziresh@kntu.ac.ir ارسال نمایند.
همچنین دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی بعد از دریافت دانشنامه باید برای دریافت تأییدیه تحصیلی به سیستم استعلام دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه نمایند.

به طور خلاصه بر این اساس، دانشجویانی که طبق گزارش شماره ۲۲۲ سیستم بهستان برای آنها نقص مدرک تأییدیه تحصیلی ثبت شده است، موظف اند حداکثر تا آخر روز دوشنبه ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۵ نسبت به تکمیل و ارائه مدارک خود اقدام نمایند.

منبع:

1405/05/27
09:36:40
5.0 / 5
4
تگهای خبر: ثبت , دانش , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما : این با من، تخصص ما، تحقق ایده های شما. انجام پروژه ها باکیفیت و سرعت