در گزارش این با من اعلام شد؛
دانشجویان تحصیلات تکمیلی از مهر ماه صاحب ردا کارت می شوند
به گزارش این با من، مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان از اجرای آزمایشی طرح ردا کارت برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی از مهرماه سالجاری اطلاع داد.
ابوالفضل دانشور، مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در گفتگو خبرنگار مهر ضمن اشاره به جزئیات پروژه «ردا کارت» اظهار داشت: این طرح با هدف عرضه خدمات جامع و یکپارچه به دانشجویان، همچون خدمات فروشگاهی، مالی، تغذیه، انتشارات و حمل و نقل در داخل و خارج از دانشگاه از حدود دو سال پیش شروع شده است.
وی با اشاره به اینکه آئین نامه اجرایی این طرح حدود یک ونیم ماه قبل از سوی وزیر علوم ابلاغ گردید، اضافه کرد: هم اکنون کارگروه های تخصصی برای اجرای این پروژه تشکیل شده است. براساس برنامه ریزی های انجام شده، اولویت نخست ما آغاز فاز آزمایشی (پایلوت) این طرح از مهرماه برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی است.
دانشور در مورد مراحل آینده این طرح اشاره کرد: بعد از موفقیت در اولین مرحله و ارزیابی عملکرد، پوشش دهی دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی هم در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در انتها تصریح کرد: در فازهای بعدی، باتوجه به مذاکرات صورت گرفته، دانشجویان وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی هم به این سامانه خدمات رسانی اضافه خواهند شد که هماهنگی های ضروری جهت پیوستن آنها درحال پیگیری است.
به گزارش این با من به نقل از مهر، سعید حبییا رئیس سازمان دانشجویان قبل از این با اشاره به اینکه دانشجویان صاحب رفاه کارت می شوند، اظهار داشت: وزارت علوم اقدامات خوبی برای رفاه حال دانشجویان در دست اقدام دارد. این کارت ۶ میلیون تومان اعتبار دارد و دانشجویان از راه سامانه می توانند خرید خویش را انجام دهند.
به اجمال، مدیرکل امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در پایان خاطرنشان کرد: در فازهای بعدی، با توجه به مذاکرات صورت گرفته، دانشجویان وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی هم به این سیستم خدمات رسانی اضافه خواهند شد که هماهنگی های ضروری جهت پیوستن آنها در حال پیگیری است. به گزارش این با من به نقل از مهر، سعید حبییا رییس سازمان دانشجویان پیش از این ضمن اشاره به این که دانشجویان صاحب رفاه کارت می شوند، عنوان کرد: وزارت علوم اقدامات خوبی برای رفاه حال دانشجویان در دست اقدام دارد.
منبع: این با من
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵