معاون علمی رییس جمهور تاكید كرد

لزوم تغییر فرهنگ وارداتچی به صادركننده، قوانین به كمك زیست بوم كارآفرینی و نوآوری متحول می شود

لزوم تغییر فرهنگ وارداتچی به صادركننده، قوانین به كمك زیست بوم كارآفرینی و نوآوری متحول می شود به گزارش این با من معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اظهار داشت: آینده كشور در دستان فعالان جوان و خلاق كسب و كارهای دانش بنیان و استارتاپ ها است. تعامل این زیست بوم با دستگاه قضا می تواند پیشرفت و تحول در فرایند قوانین را منجر شود.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، سورنا ستاری در نشست هم اندیشی پیرامون نقش شركت های دانش بنیان و استارتاپ ها در تحول قضایی كه با حضور رئیس دستگاه قضا صورت گرفت، با اشاره به اهمیت گذار اقتصاد به سمت دانش محوری با میدان دادن به شركت های دانش بنیان و استارتاپ ها اظهار نمود: طی صد سال قبل با خام فروشی مواجه بودیم كه این رویه با تاكید بر توانمندی نسل جوان و كسب وكارهای خلاقانه شان متحول می شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور خاطرنشان كرد: آینده كشور به دست نسل جدید و جوان ها است و در حوزه دانش بنیان، اصل مهم دانش است و ما زمانی صاحب یك تكنولوژی هستیم كه خودمان طراحی و ماشین سازی نماییم، آن زمان در تحریم هم مشكلی پیدا نخواهیم كرد.
ستاری، اتكای به خام فروشی را نقطه ضعفی بزرگ دانست و تاكید كرد: مهم ترین برگ برنده بهره مندی از فناوری، خلق ارزش افزوده است. فروش ماده خام و منابع زیرزمینی به تنهایی ارزش افزوده به همراه نمی آورد. آن چه كه ارزش می آفریند، دانش همراه آن است.
نیروی انسانی جوان تحول بخش اقتصاد می شود
رئیس بنیاد ملی نخبگان، بهره مندی كشورمان از نعمت نیروی انسان جوان و خلاق را یك فرصت برای رونق زیست بوم نوآوری و تحول بخشیدن به اقتصاد كشور دانست و افزود: كشورهایی موفق هستند كه از نیروی انسانی جوان و پویا برخوردار باشند؛ كمتر كشوری مثل ایران است كه از این ظرفیت برخوردار باشد.
ستاری با تاكید بر وجود «زیست بوم» مساعد برای رشد و بروز خلاقیت های سرمایه انسانی، اظهار داشت: به اذعان جهان و گزارش های جهانی معتبر، ایران جزو برترین ها در بهره مندی از سرمایه ارزشمند نیروی انسانی جوان و خلاق است؛ مهم این است كه این ظرفیت بر بستر زیست بوم را كنار هم قرار بدهیم.
ضرورت تغییر فرهنگ وارداتچی به صادركننده
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، با اشاره به اینكه فرهنگ نفتی ما را وارداتچی بار آورده است، اظهار داشت: این فرهنگ در این سال ها تبدیل به ساختارهایی شده كه به صورت واضح با تولید مقابله می كند.
وی ادامه داد: صیانت از بازار داخلی یك اصل است و ما به ضوابطی مثل ثبت شركت ها احتیاج داریم كه به كمكشان از تولیدكننده ایران ساخت و صادركننده حمایت نماییم.
به قول ستاری، باید قوانین به سمت و سویی باشد كه از كارآفرین در مقابل وارداتچی حمایت كند و برای كارآفرین ارزش قائل شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، تحول در دستگاه قضا را نیازمند ورود مفاهیم زیست بوم نوآوری به این حوزه و تعامل بخش قضا با این زیست بوم دانست و اظهار داشت: باید در قوه قضاییه، مفاهیم تازه و خلاقانه خلق كنیم؛ این كار نیازمند همكاری نزدیك این زیست بوم و قوه قضاییه است.
وی با اشاره به اهمیت حذف سازوكارهای دست وپاگیر برای زیست بوم كارآفرینی و نوآوری اظهار داشت: خیلی از ساختارهای دستگاه های قضا، با مفاهیم نوظهور و نوآورانه زیست بوم سازگار و همراهی لازم برخوردار نیستند؛ رونق این زیست بوم در حال رشد، همراهی و حمایت حقوقی قوه قضاییه را می طلبد.
ستاری تصریح كرد: دستیابی به دانش می تواند ما را قدرتمند كند و پس از آن نوآوری است كه همه چیز را به هم می ریزد و قدرت نوآوری سبب می شود از طریق های میانبر به اهدافمان برسیم.
بر مبنای اعلام معاونت علمی، در این جلسه كه با حضور رئیس دستگاه قضا برگزار شد، تعدادی از فعالان شركت های دانش بنیان و استارتاپ ها دغدغه ها، نیازها و دیدگاه هایشان را به صورت مستقیم با رئیس دستگاه قضا مطرح نمودند. آیت الله سید ابراهیم رئیسی ضمن یادداشت این نكات، دستورات لازم را برای رفع مشكلات مطرح شده از جانب فعالان این كسب وكارها صادر كرد.




منبع:

1398/06/31
15:02:03
5.0 / 5
4319
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما