قائم مقام وزیر علوم:
دانشگاه فردوسی نیازمند حمایت خیرین برای ایجاد مركز تكنولوژی های جدید است
به گزارش این با من قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: دانشگاه فردوسی مشهد نیازمند حمایت خیرین برای ایجاد مركز تكنولوژی های جدید است تا با جذب شركت های دانش بنیان و كارآفرین در حوزه های مختلف، بستری فراهم گردد تا دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه بتوانند در رشته های مختلف وارد عرصه كارآفرینی و فناوری شوند.
به گزارش این با من به نقل از ایسنا، عبدالرضا باقری امروز در مراسم كلنگ زنی راه اندازی هشتمین خوابگاه دخترانه دانشگاه فردوسی مشهد به نام مهندس شهرستانی از بنیان گذاران بنیاد دانشگاهی فردوسی كه به همت بنیاد دانشگاهی فردوسی صورت گرفت، بیان كرد: بایستی از تمام كسانی كه در ایجاد بنیاد دانشگاهی سهمی داشته اند، قدردانی كرد و گفت خیلی از كسانی كه در جهت ایجاد بنیاد و توسعه آن فعالیت داشته اند، حالا در بین ما نیستند.
وی افزود: باید از مهندس شهرستانی كه نام وی بر روی خوابگاهی كه امروز كلنگ ساخت آن زده می شود، قدردانی كرد. مردی كه نه فقط در استان خراسان بلكه در سطح كشور به فعالیت های خیرخواهانه مشغول بوده و میراث جاودانه ای از خود به جا گذاشته است.
باقری افزود: خوشحالیم از آنكه فرزندان این مردان بزرگ، راه پدران خود را ادامه می دهند و الان در كنار هیئت مدیره بنیاد، به فعالیت مشغول هستند. بنیاد دانشگاهی فردوسی یكی از مهم ترین نهادهای خیریه در سطح كشور است كه در جهت گسترش فعالیت های آموزشی مشغول می باشد.
قائم مقام وزیر علوم اظهار نمود: بر پایه اندیشه ای كه در بنیاد فردوسی شكل گرفته، نهادهای خیریه دیگری در سراسر كشور بوجود آمده و الان اندیشه بنیاد فردوسی بدل به یك درخت تنومند شده و باعث ایجاد بیشتر از ۷۰ بنیاد دانشگاهی در سراسر ایران شده است. بنیاد فردوسی سبب شده كه ارتباطی مؤثر میان خیران و دانشگاهیان ایجاد شود و خیران بنیاد فردوسی تنها در ساخت خوابگاه به دانشگاه كمك نمی كنند، بلكه در امور علمی هم به یاری دانشگاه برخاسته اند.
وی با اشاره به اینكه دانشگاه فردوسی مشهد نیازمند كمك و یاری خیرین و بنیاد دانشگاهی فردوسی برای ایجاد مركز تكنولوژی های جدید دانشگاه است، تصریح كرد: با ایجاد یك مركز تكنولوژی های جدید در دانشگاه فردوسی مشهد و جذب شركت های دانش بنیان و كارآفرین در حوزه های مختلف، بستری فراهم گردد تا دانشجویان و دانش آموختگان این دانشگاه بتوانند در رشته های مختلف وارد عرصه كارآفرینی و فناوری شوند و نقشی سازنده در جامعه ایفا نمایند؛ كه نقش این مركز تشویق و فراهم نمودن بسترهای لازم برای رشد و ترقی این افراد است و امیدواریم با راه اندازی این مركز در دانشگاه فردوسی مشهد، برگ زرینی در دفتر افتخارات این دانشگاه ثبت و ضبط نمائیم.
باقری افزود: امیدوارم كه این بنا بزودی تأسیس شده و با كمك اساتید، بخش های صنعتی و تجار استان این مهم شكل بگیرد. این هم یكی از خدمات برجسته بنیاد فردوسی به دانشگاه فردوسی است.
وی خاطرنشان كرد: تأسیس این مركز كه بنیاد یكی از حامیان است، سبب می شود كه دانشجویان بعد از تحصیل بدل به یك كارآفرین شده و خود صاحب شغل شوند. این رخداد سبب می شود كه دانشجویان بعد از اتمام تحصیل وارد عرصه اشتغال شده و با كارآفرینی، خود به اشتغال سایرین كمك كنند.
قائم مقام وزیر علوم خاطرنشان كرد: بخش عمده نگرانی دانشجویان ما در این خصوص است و تأسیس این مركز می تواند در مرتفع ساختن این قبیل نگرانی ها كارساز باشد. علاوه بر اقدامات بنیاد، سایر مراكز و افراد هم در اعتلای دانشگاه فردوسی فعال بودند و الان دانشگاه فردوسی به یكی از برجسته ترین دانشگاه های كشور در عرصه بین المللی شناخته می شود.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب