به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دكتر ابراهیم مقیمی در حاشیه همایش ارزیابی گسترش و برنامه ریزی جغرافیا، اضافه كرد: این همایش توسط گروه برنامه ریزی، وزارت علوم و با همكاری دانشگاه شهید بهشتی برگزار شده است.
وی تولید همگرایی میان اساتید جغرافیا در چهار حوزه دانشگاه های آزاد، دولتی، پیام نور و غیر انتفاعی، اتحاد رویه میان سازمان سنجش، اداره كل گسترش علوم جغرافیا و اداره كل برنامه ریزی، تقویت حلقه اتصال میان دانشگاه ها و تولید وحدت رویه در آموزش جغرافیا پیش از ورود دانشجویان به دانشگاه ها را همچون اهداف برگزاری این همایش عنوان نمود.
مقیمی ما درصدد تعالی بخش به پذیرش دانشجویان در این رشته هستیم، ادامه داد: با برگزاری این همایش درصدد سیاست گذاری هایی هستیم تا دانشجویان بر مبنای مسائل روز علم جغرافیا آموزش ببینند، از این رو هر كدام از هفت كمیسیون این حوزه گزارش های عملكرد خویش را عرضه دادند.
مدیر گروه گسترش و برنامه ریزی علوم جغرافیای وزارت علوم ادامه داد: بر این اساس همه برنامه ریزی های گروه جغرافیا بازنگری و به روز شده است و هم اكنون دانشجویان این رشته برپایه علوم جدید آموزش می بینند.
وی با اشاره به چالش های آموزش در رشته جغرافیا، تصریح كرد: مساله اساسی آن است كه دانشجویانی كه وارد این رشته می شوند، باید از بنیه علمی در این حوزه برخوردار باشند، از این رو لازم است تا برنامه ریزی های آموزشی تا پیش از ورود به دانشگاه مورد بازنگری قرار گیرد تا دانشجویان با بنیه علمی مناسب وارد این رشته شوند.
مقیمی همینطور افزود: علاوه بر آن ما درصدد هستیم تا دانشجویان به مسائل روز كشور در حوزه جغرافیا توجه داشته باشند تا بتوانند در مورد مشكلات این حوزه راهكارهایی عرضه كنند.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت علم جغرافیا توضیح داد: علم جغرافیا یكی از علوم پایه برای كشورداری، زندگی و استفاده بهتر از منابع است و به تصور ما هر كشوری كه از اطلاعات و بنیه های علمی جغرافیا به شكل مطلوب برخوردار نباشد، در نظام كشورداری و رفاه مردم دچار مشكل خواهد شد.