رئیس رقابت علمی كنز تاكید كرد

ایجاد رفاه مردم جهان در سایه نوبل کشورهای اسلامی

ایجاد رفاه مردم جهان در سایه نوبل کشورهای اسلامی به گزارش این با من، رئیس رقابت علمی کنز و عضو هیأت مدیره بنیاد مصطفی (ص)، ضمن اشاره به جزئیات برگزاری رقابت کنز اظهار داشت: در این رقابت از دانشمندان خواسته می شود ایده های خویش را در ویدیوهای ۵ دقیقه ای ارسال نمایند. این ایده ها ابتدا غربالگری می شود و پس از ارزیابی بین آنها انتخاب بعدی از بین آنها صورت می گیرد.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، سعید سهراب پور در مراسم اختتامیه اینوتکس و تقدیر از برگزیدگان کنز، ضمن اشاره به تاریخچه جایزه مصطفی (ص)، از این جایزه با عنوان نوبل کشورهای اسلامی ذکر کرد و اظهار داشت: بنیاد جایزه مصطفی، غیر از اعطای این جایزه، فعالیتهای جنبی دیگری را برگزار می نماید که نشست های استپ یکی از این برنامه هاست که با هدف رابطه بیشتر دانشمندان جهان اسلام با همدیگر برگزار می گردد.
وی با اشاره به اینکه نشست های استپ همزمان با چهار دوره جایزه مصطفی (ص) در تهران برگزار شده است، اضافه کرد: در سال هایی که جایزه در ایران برگزار نشد، در دانشگاه های کشورهای دیگر برگزار شده است.
سهراب پور، رقابت علمی کنز را یکی از این فعالیتهای این بنیاد نام برد و افزود: جایزه کنز به صورت اختصار به معنای کاربرد علم و دانش در جامعه با علامت اختصاری (KANS ) برای دانشمندان زیر ۴۵ سال کشورهای اسلامی با هدف یافتن چاره برای چالش های جامعه بشری برگزار می گردد.
رئیس رقابت علمی کنز و عضو هیأت مدیره بنیاد مصطفی (ص)، خاطرنشان کرد: در این رقابت از دانشمندان خواسته می شود ایده های خویش را در چارچوب ویدیوهای ۵ دقیقه ای ارسال نمایند. این ایده ها ابتدا غربالگری می شود و پس از ارزیابی بین آنها انتخاب بعدی از بین آنها صورت می گیرد.
وی افزود: سال جاری ۸۸۱ اثر از ۲۲ کشور به دبیرخانه رسید که از این تعداد ۴۵۰ اثر در قسمت آزاد و ۴۳۱ اثر در قسمت ۷۸ چالش از ۱۶ پاویون بین المللی عرضه شده بود.
سهراب پور، افزود: پس از انتخاب اولیه کاندیداها و ارزیابی، در مرحله دوم ۲۰ نفر از ۱۲ کشور همچون کشورهای ایران، مالزی، اردن، پاکستان برونئی، هند، ویتنام، قطر، آذربایجان، هند، اردن و عمان انتخاب و عرضه شدند و در داوری نهایی ۶ نفر که به شکل برخط ایده های خویش را برای داوران معرفی کردند، برگزیده شدند.
وی ادامه داد: پس از یک سال تلاش دبیرخانه و همکاری ۱۰۰ داور با دبیرخانه بهترین آثار انتخاب و ۶ برگزیده امروز معرفی و مورد تجلیل قرار گرفتند.
وی با اشاره به اینکه سال جاری پارک فناوری پردیس، همراه اول فولاد مبارکه و بانک رسالت حامیان این رویداد علمی بودند، ابراز امیدواری کرد این رویداد رشد و توسعه یافته و در سایه آن رفاه و زندگی مردم جهان بهتر شود.
در ادامه این مراسم مهدی صفاری نیا، رئیس پارک علم و فناوری پردیس و بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) و سعید سهراب پور و حسن ظهور عضو هیات مدیره جایزه مصطفی (ص)، ابراهیم حاج ابراهیمی عضو هیات مدیره و علی عمرانی مدیر اجرایی جوایز برگزیدگان را اهدا کردند.




1402/02/23
09:16:49
5.0 / 5
191
تگهای خبر: دانشگاه , رفاه , علم , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما