در نشست مشترك معاون علمی رییس جمهور و رییس دانشگاه علم و فرهنگ مطرح شد؛

ایجاد کارگروه مشترک برای جذب نخبگان در مراکز علمی جهاد دانشگاهی

ایجاد کارگروه مشترک برای جذب نخبگان در مراکز علمی جهاد دانشگاهی به گزارش این با من، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ، ایجاد گردشگری درمانی، ایجاد مرکز تخصصی برای عرضه خدمات حقوقی تخصصی به فناوران و ایجاد مرکز نوآوری مد و پوشاک را از برنامه های این پارک نام برد و اظهار داشت: از معاونت علمی درخواست حمایت در جهت رساله های دکتری و طرح های پسا دکتری و ایجاد شتابدهنده در پارک ملی علم و فناوری های نرم و صنایع خلاق داریم.



به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دکتر مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ (وابسته به جهاد دانشگاهی) در نشست مشترک با معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری که بامداد امروز (پنجشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۲) در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با اشاره به اینکه این دانشگاه بعنوان بزرگترین دانشگاه غیر انتفاعی کشور در سال ۱۳۷۲ ذیل جهاد دانشگاهی تاسیس شد، اضافه کرد: پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی و کالج بین المللی، از واحدهای این دانشگاه است ضمن آنکه موفق به کسب رتبه نوآوری در بین دانشگاه های کشور در سایمگو شدیم.

وی تعداد رشته های این دانشگاه را ۹۰ رشته و تعداد دانشجویان آنرا ۸۲۶۵ نفر ذکر کرد و افزود: ۱۲۰ هیات علمی و ۶۸۳ مدرس حق التدریس در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند؛ ضمن آنکه ۲ نشریه علمی پژوهشی و ۳ نشریه تخصصی در این دانشگاه به چاپ می رسد.

دکتر باصولی از انعقاد تفاهمنامه هایی با ۹ دانشگاه خارجی اطلاع داد و خاطرنشان کرد: ۹۳ دانشجوی غیرایرانی در کالج بین المللی دانشگاه علم و فرهنگ مشغول از مقطع کارشناسی تا دکتری به تحصیل هستند. همینطور قراردادی با دانشگاه IMC اتریش به منظور دریافت فاند اراسموس پلاس، منعقد کردیم.



وی ضمن اشاره به برنامه ریزی این دانشگاه برای رسیدن به دانشگاه نسل چهارم تصریح کرد: برای نسل چهارم دانشگاه ها تعاریف مختلفی عرضه شده است، ولی ما معتقدیم دانشگاه نسل چهارم محلی برای توسعه ارزش ها است؛ چون که توسعه ارزش ها مغفول ترین کارکرد دانشگاه ها است.

دکتر باصولی افزود: براین اساس نسل چهارم دانشگاه ها از دید ما دانشگاهی است که بر حوزه های نوآوری، پژوهش مسئولان و مسئولیت اجتماعی متمرکز است و در این راه، بازیگران این دانشگاه، استادان، کارکنان، دانشجویان، دانش آموختگان، مدیران و مسئولان هستند.

وی با اشاره به اینکه در راه رسیدن به دانشگاه ارزش آفرین باید در حوزه های سلامتی، روان شناختی، اجتماعی، اقتصادی، معنوی و اخلاقی برنامه ریزی شود، اظهار داشت: از آنجاییکه دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به جهاد دانشگاهی است، میتوان از ظرفیت های این نهاد (در این حوزه ها) بهره برداری نمود.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن اشاره به برنامه های آتی این دانشگاه اضافه کرد: هم اکنون ما مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) را داریم، ولی احتیاج به مرکز داده کاوی داریم و درصدد ایجاد مرکز ایسپا پلاس با همکاری دانشکده های علوم انسانی هستیم و اجرای آن احتیاج به حمایت دارد.

استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی در حوزه گردشگری درمانی

وی ایجاد گردشگری درمانی را از دیگر برنامه های این دانشگاه نام برد و در اینباره توضیح داد: هم اکنون (در جهاد دانشگاهی) پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابن سینا و پژوهشکده سرطان معتمد (مرکز تحقیقات سرطان پستان) را داریم و اگر این امر را به ما واگذار کنند، می توانیم گردشگری درمانی را ایجاد نماییم.

دکتر باصولی ضمن اشاره به برنامه دکتر دهقانی فیروزآبادی در زمان ریاست جهاد دانشگاهی برای جذب رتبه های برتر و برگزیدگان المپیادهای علمی در این نهاد اظهار نمود: بر این اساس می توانیم کارگروهی را با بنیاد ملی نخبگان راه اندازی نماییم تا از توانمندی این افراد در مراکز تحقیقاتی جهاد دانشگاهی بهره مند شویم تا هم جهاد دانشگاهی از ظرفیت های نخبگان بهره مند شوند و هم به اشتغال این افراد کمک گردد.



رییس دانشگاه علم و فرهنگ، ایجاد ستاد صنایع کوچک و متوسط را از دیگر برنامه های این دانشگاه نام برد و اضافه کرد: ایجاد مرکز خدمات حقوقی به فناوران از ایجاد فناوری تا ثبت آن خدمات تخصصی، در دستور کار قرار دارد.

پیشنهاد ایجاد مدرسه تکنولوژی های جدید در جهاد دانشگاهی

وی، پیشنهاد ایجاد مدرسه تکنولوژی های جدید را عرضه کرد و خاطرنشان کرد: ایجاد مرکز ثبت فناوری با هدف ارزشگذاری، سرمایه گذاری و بیمه، راه انداری مرکز هم افرینی مد و پوشاک ایرانی اسلامی و اجرای طرح ایجاد، توسعه و معرفی الگوی اجرایی از دیگر پیشنهادات ما است.

دکتر باصولی، در مورد طرح ایجاد، توسعه و معرفی الگوی اجرایی اظهار داشت: هم اکنون سالانه ۲ هزار فارغ التحصیل داریم که آنها در این طرح به ۳ مسیر صاحب کسب و کار شدن، فریلنسری و دادن مهارت های برجسته، هدایت خواهند شد.

رییس دانشگاه علم و فرهنگ همینطور اظهار داشت: ما از مجموعه معاونت علمی درخواست کمک هایی را داریم که شامل این موارد می شود:
پشتیبانی از برنامه ها و رویدادهای کارآفرینان؛ حمایت جهت ایجاد مراکز نوآورانه؛ حمایت در جهت اعطای گرنت؛ ایجاد کرسی پژوهشی به اعضای هیات علمی؛ پشتیبانی از رخدادهای علمی دانشگاه؛ حمایت جهت راه اندازی خانه خلاق و نوآوری حوزه های بازی و اسباب بازی و سرگرمی؛ حمایت جهت استفاده از تسهیلات نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی؛ پشتیبانی از ساخت فضای مسکونی اعضای هیات علمی؛ پشتیبانی از رساله های دکتری و طرح های پسا دکتری؛ ایجاد شتابدهنده در پارک ملی علم و فناوری های نرم و صنایع خلاق؛














منبع:

1402/01/24
16:31:19
5.0 / 5
280
تگهای خبر: آزمایشگاه , بیمه , پژوهش , تخصص
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما