همزمان با آغاز به كار نمایشگاه تستا؛

نیازهای فناورانه ۵ کشور به دانش بنیان های ایرانی عرضه می شود

نیازهای فناورانه ۵ کشور به دانش بنیان های ایرانی عرضه می شود به گزارش این با من، معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه بین المللی شدن نمایشگاه تستا را سال جاری همزمان با نمایشگاه هفته پژوهش وفناوری تجربه خواهیم کرد، اظهار داشت: در این دوره از نمایشگاه تستا، برخی کشورها نیازهای فناورانه خویش را در حضور شرکتهای دانش بنیان و دانشگاه ها مطرح می کنند.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، پیمان صالحی در نشست خبری امروز سه شنبه، ۱۵ آذرماه ضمن اشاره به برگزاری بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار با اشاره به اینکه این دوره از نمایشگاه، بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای فناورانه هفته پژوهش به حساب می آید، اضافه کرد: نمایشگاه های استانی از ۱۲ آذرماه شروع به کار کرده اند و نمایشگاه بیست و سوم با شعار "پژوهش، فناوری، پیشران تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین" از روز ۱۹ تا ۲۵ آذرماه در محل نمایشگاه بین المللی برگزار می گردد.
وی با اشاره به اینکه زنگ پژوهش در مدارس در روز ۱۹ آذرماه به صدا در می آید، اظهار نمود: جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران در روز ۲۴ آذرماه برگزار می شود و طی آن مقرر است از ۱۶ پژوهشگر و ۱۶ فناور تجلیل به عمل آید.
صالحی با بیان اینکه در این دوره از نمایشگاه، دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری، تستا، پژوهشگاه ها، مراکز رشد و غیره با نمایشگاه هفته پژوهش همکاری می کنند، تصریح کرد: بر مبنای برنامه ریزی های انجام شده در این نمایشگاه ۲۷ دانشگاه، ۳۴ پارک علم و فناوری، ۱۳ پژوهشگاه و ۵ مرکز رشد حضور دارند.
رونمایی از محصولات دانش محور
صالحی از رونمایی از ۳۰ فناوری منتخب در نمایشگاه بیست و سوم دستاوردهای فناوری اطلاع داد و خاطرنشان کرد: برای انتخاب این محصولات سامانه "تک هاب" افتتاح شد و در آن دستاوردهایی که مقرر است در نمایشگاه عرضه گردد، بارگذاری شد. این سامانه یک زنجیره کامل از ایده تا بازار است، چون که در آن علاوه بر فناوران، سرمایه گذاران هم حضور دارند.
وی افزود: برای رونمایی از محصولات دانش محور شاخص هایی تعریف کردیم که از آن جمله میتوان به تولید محصولات حداکثر در یک سال گذشته و دارا بودن سطح فناوری متوسط رو به بالا اشاره نمود.
نشست مدیران ارتباط با صنعت
معاون پژوهشی وزیر علوم، برگزاری نشست مدیران ارتباط جامعه و صنعت با دانشگاه را از دیگر رویدادهای این نمایشگاه اعلام نمود و اظهار داشت: بیست و هشتمین نشست مدیران ارتباط صنعت و جامعه و دانشگاه ها با حضور وزیر علوم و معاونان و مدیران بعضی از دستگاههای اجرایی برگزار می گردد.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ به میزان ۱۰ هزار و ۳۸۰ قرارداد ارتباط با صنعت به مبلغ ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان منعقد گردید، افزود: این میزان راضی کننده نیست، ولی با عنایت به وضعیت کنونی، این عدد نشان دهنده ایجاد ارتباط منطقی میان صنعت و دانشگاه است.
صالحی افزود: برگزاری ۱۴ کارگاه آموزشی، حضور ۲۸ تشکل و انجمن علمی دانشجویی، حضور ۱۰ دستگاه و شرکت در نمایشگاه تستا از برنامه های این دوره از نمایشگاه هفته پژوهش به حساب می آید.
«تستا» بین المللی شد
معاون پژوهشی وزیر علوم افزود: نخستین دوره بین المللی تستا (نمایشگاه تقاضای ساخت و تولید ایرانی) با هدف استفاده از ظرفیت دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارک ها و شرکتهای دانش بنیان در رفع نیازهای پژوهش و فناوری سال جاری برگزار می گردد و طی آن هیات هایی از ۵ کشور در تستا حضور می یابند.
وی اظهار نمود: پیشبینی شده کشورهای ونزوئلا، ارمنستان، ازبکستان، عراق و افغانستان در تستا حضور یابند و نیازهای فناورانه خویش را در حضور شرکتهای دانش بنیان و دانشگاه ها مطرح کنند.
صالحی اضافه کرد: دعوت از ۱۲ تیم از ۵ کشور به منظور عرضه نیازمندی های فناورانه، تناظریابی میان نیازمندی ها و فناوران کشور جهت تسهیل در به هم رسانی میان آنها از دیگر برنامه های هفته پژوهش وفناوری به حساب می آید.
وی ادامه داد: در صدد هستیم در چارچوب این نمایشگاه برنامه هایی داشته باشیم که بیشتر از ظرفیت قانون طرح جهش بهره ببریم.




منبع:

1401/09/15
12:48:12
5.0 / 5
351
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما