طهرانچی:

جشنواره نشریات قلم شروع شکل گیری شبکه های دانشجویی است

جشنواره نشریات قلم شروع شکل گیری شبکه های دانشجویی است به گزارش این با من رییس دانشگاه آزاد با اشاره به این که جشنواره نشریات قلم شروع حرکتی برای شکل گیری شبکه های دانشجویی است، اظهار داشت: فعالیت دانشجویان در نشریات باید به تربیت اجتماعی، مهارتی و تخصصی آنها منجر شود.



به گزارش این با من به نقل از دانشگاه آزاد، محمد مهدی طهرانچی در مراسم اختتامیه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که با عنوان «قلم» بامداد امروز با حضور تعدادی از معاونان و مدیران سازمان مرکزی و معاونان فرهنگی و دانشجویی مراکز استانها در سالن اجتماعات کتابخانه مرحوم دکتر حبیبی برگزار شد، با اشاره به شروع هفته وحدت است، اظهار داشت: فرارسیدن ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام صادق (ع) را پیشاپیش تبریک می گویم.
وی با اعلان اینکه دانشجو در سنین ۱۸ تا ۲۱ سالگی در مقطع تربیت تخصصی، مهارتی و اجتماعی قرار دارد، تاکید کرد: خداوند در آیات ابتدایی سوره مبارکه علق به نقش محوری قلم در سه آموزش تخصصی، مهارتی و اجتماعی اشاره می فرماید. موضوع حائز اهمیت این است که در تربیت اجتماعی «معیت» وجود دارد؛ یعنی استاد در کنار شاگرد قرار می گیرد و آنچه در دل و فکر می گذرد، می تواند روی کاغذ بیاید و جهت پیدا کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد: این دانشگاه بیش از یک میلیون دانشجو دارد و مشارکت ۱۱ هزار دانشجو در جشنواره نشریات دانشجویی شروع کار است. دانشگاه آزاد اسلامی در تمامی استانها و شهرهای کشور واحد دانشگاهی دارد که دهها جوان باید مشغول به نوشتن در نشریات دانشجویی شوند، در غیر این صورت تربیت اجتماعی حاصل نمی گردد. در مرحله پس از نوشتن، دانشجویان اگر آموزش نبینند به تربیت مهارتی دست نخواهند یافت و اگر بعد از آن، وارد عرصه های تخصصی مطبوعات و رسانه نشوند نیز تربیت تخصصی محقق نخواهد شد.
طهرانچی با اعلان اینکه فعالیت دانشجویان در نشریات دانشجویی باید به تربیت اجتماعی، مهارتی و تخصصی آنها منجر شود، افزود: باتوجه به اهمیت این موضوع، دانشکده های فرهنگ و رسانه در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به وجود آمده تا بصورت جدی به تربیت اجتماعی، مهارتی و تخصصی دانشجویان در زمینه نشریات، رسانه و مطبوعات پرداخته شود و به این جریان هویت بخشد.
وی با اعلان اینکه رسانه های دانشگاه آزاد اسلامی نقش مرکز رشد و پارک علم و فناوری را در صنایع خلاق دارند، اظهار داشت: وقتی با مفاهیمی همچون پارک علم و فناوری و مراکز رشد برخورد کردیم، این مساله در صنایع خلاق عقیم شد. بدین جهت به روزنامه فرهیختگان، خبرگزاری آنا و ایسکانیوز ماموریت دادیم تا نقش آنها، مفهوم مرکز رشد و پارک علم و فناوری داشته باشد و دانشجویانی که مشتاق حوزه مطبوعات هستند، باید از این دالان عبور کنند. بنا بر این است که رسانه های دانشگاه آزاد اسلامی باید نیروساز باشند.
عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب ماه مبارک رمضان سال ۱۳۹۸ در دیدار با تعدادی از دانشجویان فرمودند: «اعتقاد من این است که این کسانی که در نشریات دانشجویی قلم می زنند و کار می کنند، بایستی مجموعه هایی را تشکیل بدهند برای استمرار حرکتشان برای پس از دوره دانشجویی.» بدین جهت دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شبکه ای از نویسندگان دانشجوی فعال در نشریات دانشجویی برای تداوم فعالیت در زمینه نشر را پیگیری کرده و با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مرتبط شده است.
وی با اشاره به برنامه پنج ساله راهبردی عملیاتی دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: این برنامه دارای ۱۰ بسته کاری است که یکی از آنها مربوط به ارتقای هویت، معنویت و اخلاق می شود که برگرفته از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است. این بسته کاری شامل مؤلفه هایی ازجمله مدیریت، استاد، فضای دانشجویی، شخص دانشجو، فضای مجازی و محیط است.
طهرانچی با اعلان اینکه معتقدیم باید در فضای دانشجویی، شبکه های دانشجویی دیده شوند، اشاره کرد: جشنواره نشریات دانشجویی «قلم» شروع حرکتی برای شکل گیری شبکه های دانشجویی است. دانشگاه آزاد اسلامی پذیرای سالانه ۲۵۰ هزار دانشجوی مقطع کارشناسی است که باید حداقل نیمی از آنها وارد فضای نشریات دانشجویی شوند، بدین سبب برگزاری چنین جشنواره هایی به مثابه امتحان و ارزیابی نشریات دانشجویی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آخر از ۱۱ هزار شرکت کننده جشنواره های چهارم و پنجم نشریات دانشجویی تشکر و قدردانی کرد.


منبع:

1400/08/01
10:07:33
5.0 / 5
874
تگهای خبر: آموزش , تخصص , دانشجو , دانشكده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما