چهاردهمین پرتاب آزمایشی شركت بلو اوریجین با موفقیت انجام شد

چهاردهمین پرتاب آزمایشی شركت بلو اوریجین با موفقیت انجام شد شرکت ˮبلو اوریجینˮ جف بزوس موشک ˮنیو شپردˮ را برای چهاردهمین بار با مانکن اسکای واکر (Mannequin Skywalker) به آسمان پرتاب کرد و این پرواز آزمایشی نیز با موفقیت انجام شد.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا و به نقل از دیلی میل، مانکن مذکور در یکی از ۶ صندلی تعبیه شده برای خدمه در کپسول نشسته بود تا توسط آن عملکرد کلی موشک را در حین پرواز آزمایشی که طی آن به ارتفاع ۳۰۰ هزار فوت بالاتر از سطح زمین رسید، اندازه گیری کنند.
محققان شرکت این موشک را با تمرکز بر آزمایش خصوصیت های جدید در کپسول که شامل خصوصیت های محیطی، پنل های نمایش خدمه و سیستم های ارتباطی بود، در ساعت ۱۲: ۱۸ پس از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی روز گذشته از پایگاه Launch Site One در غرب تگزاس به پرواز درآوردند.
بر مبنای اخبار CNBC، در این مأموریت کپسول به مرز میان اتمسفر زمین و فضای بیرونی ارسال شده که در آینده انسان ها برای رفتن به آنجا می بایست نفری ۲۰۰ هزار دلار بپردازند. آزمایش مذکور یکی از آخرین آزمایشات مورد نیاز پیش از انجام نخستین مأموریت سرنشین دار بلو اوریجین است. شرکت مذکور در حال برنامه ریزی است تا موشک را ظرف ۶ هفته آینده باردیگر به پرواز در آورند و بعد از آن طی چند ماه دیگر یک پرواز سرنشین دار انجام دهند.
باآنکه به نظر می آید شرکت اسپیس ایکس ایلان ماسک در راه سفرهای فضایی تجاری پیشگام باشد، اما گفتنی است شرکت بلو اوریجین هم چندان از ایلان ماسک عقب نمانده است.
در ماه اکتبر سال قبل بلو اوریجین با ۱۳ بار پرتاب نیو شپرد رکورد بازیابی موشک ها را شکست و با مأموریت موفقیت آمیز روز پنجشنبه هم حالا به نظر می آید که این شرکت همچنان در حال پیشرفت است.
بنابر گفته منابع مختلف خبری در پانزدهمین پرواز نیو شپرد شرکت مذکور بر روی بارگیری و تخلیه اعضای خدمه متمرکز خواهد بود.
طی آخرین پرواز موشک به سمت آسمان پرتاب شد و وقتی به حدود فاصله ۳۰۰ هزار فوت بالاتر از سطح زمین رسید، کپسول جدا شد و به سمت مدار حرکت کرد.
نیو شپرد حدود هفت دقیقه بعد از پرتاب روی زمین فرود آمد و کمی بعد هم کپسول به دنبال آن فرود آمد.
این موشک برای گردشگری فضایی طراحی شده است و هدف آن بردن ۶ مسافر به فضا و شناور ماندن در مدار به مدت ۱۰ دقیقه است.



1399/10/26
12:26:28
0.0 / 5
928
تگهای خبر: شركت , محقق , هارد
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما