بلو اوریجین ركورد بازیابی موشك ها را شكست

بلو اوریجین ركورد بازیابی موشك ها را شكست شركت ˮبلو اوریجینˮ(Blue Origin) متعلق به ˮجف بزوسˮ ركورد استفاده مجدد از موشك های فضایی را با پرتاب جدید موشك ˮنیو شپردˮ شكست.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا و به نقل از آی ای، پرتاب جدید موشک "نیو شپرد"(New Shepard) متعلق به شرکت "بلو اوریجین" با پشت سر گذاشتن هفتمین پرتاب مجدد خود، از رکورد موشک "فالکون ۹"(Falcon ۹) متعلق به شرکت فضایی "اسپیس ایکس"(SpaceX) با شش پرتاب متوالی عبور کرد و یک رکورد تازه در استفاده مجدد از موشک های فضایی به ثبت رساند.
"بلو اوریجین" موفق شد موشک "نیو شپرد" خویش را که به یاد "آلن شپارد" فضانورد ناسا نامگذاری شده است، روز گذشته یعنی سیزدهم اکتبر با موفقیت از مرکز پرتاب "ون هورن" در تگزاس به فضا پرتاب کند.
این پرتاب شامل ارسال ۱۲ محموله تجاری همچون یک سنسور فرود قمری بعنوان بخشی از همکاری "بلو اوریجین" با ناسا در آماده سازی برای برنامه "آرتمیس" و بازگشت و فرود بر روی ماه در سال ۲۰۲۴ به لبه فضا و ثبت رکورد استفاده مجدد از موشک بود.
این پرتاب یک نقطه عطف برای شرکت "بلو اوریجین" و همینطور یک رکورد جدید کلی در زمینه پرواز فضایی بود. این مأموریت معروف به "NS-۱۳" هفتمین پرواز متوالی موشک "نیو شپرد" به فضا و بازگشت به زمین بود.
موشک "نیو شپرد" از یک موتور "BE-۳" بهره می برد که در هنگام پرتاب تقریباً ۱۱۰ هزار پوند نیروی رانش تولید می کند. هدف "بلو اوریجین" این است که سرانجام فضانوردان و حتی گردشگران را به فضا ببرد.
شرکت "بلو اوریجین" در سال ۲۰۰۰ توسط "جف بزوس" بنیانگذار شرکت آمازون و ثروتمندترین مرد حال حاضر دنیا تاسیس شد.
این شرکت قبلاً کوشیده بود که مأموریت "NS-۱۳" را در تاریخ ۲۵ سپتامبر پرتاب کند، اما این پرتاب پیش از بلند شدن موشک، به علت مشکل در منبع تغذیه لغو شد.
موشک "نیو شپرد" با حداکثر سرعت ۳۵۹۲ کیلومتر بر ساعت به ارتفاع اوج ۱۰۷ هزار و ۴۵ متر رسید و کل این مأموریت فقط در ۱۰ دقیقه و ۱۵ ثانیه انجام شد.
همراه با سنسور فرود بر ماه متعلق به ناسا، همینطور آزمایشی برای سنجش توانایی رشد و زنده ماندن گیاهان در شرایط ریزگرانش و همینطور آزمایش متد جدیدی برای اتصال کاوشگرهای کوچک به سیارک ها به فضا ارسال شد.




منبع:

1399/07/24
11:53:17
5.0 / 5
1707
تگهای خبر: سنجش , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما