در تشریح عملكرد پارك فناوری استان اعلام شد؛

تسهیلات 8000 میلیونی پارك فناوری همدان برای تقویت واحدهای فناور و شركتهای دانش بنیان

تسهیلات 8000 میلیونی پارك فناوری همدان برای تقویت واحدهای فناور و شركتهای دانش بنیان این با من: رئیس پارك علم و فناوری همدان درمورد حمایت های این پارك از واحدهای فناور و شركت های دانش بنیان این استان، از اعطای هشت هزار میلیون ریال تسهیلات كم بهره به واحدهای فناور از محل منابع داخلی پارك و صندوق نوآوری و شكوفایی و تصویب ۱۵۴ میلیارد ریال از محل تسهیلات اشتغال روستایی برای ۴۰ طرح فناورانه روستایی اطلاع داد.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دكتر مجید كزازی به مناسبت آغاز چهلمین بهار انقلاب اسلامی و در تبیین دستاوردهای انقلاب با اشاره به ثمرات فعالیت پارك های علم و فناوری از برگزاری ۲۱ مورد دوره آموزشی ملی و استانی، حضور در ۷ نمایشگاه بین المللی، ملی و استانی و برگزاری ۱۵ رویداد كارآفرینی و همینطور ۵۶ پرونده واصله از اداره ثبت اختراع اطلاع داد.
دكتركزازی با تشریح نقش دانشگاهیان در برهه های مختلف انقلاب اسلامی عنوان كرد: دانشگاهیان و نخبگان كشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی به خوبی ضرورت تولید توسعه بر اساس تكیه بر علم، دانش و فناوری را پیگیری كرده و تلاش های گسترده ای را در جهت بهبود وضعیت تولید علم و فناوری انجام داده و دستاوردهای شگرف و تحسین برانگیزی به ارمغان آورده اند.
رئیس پارك علم و فناوری همدان درادامه با اشاره به مبحث تاسیس و گسترش پارك های علم و فناوری، اظهار داشت: تولید پارك های علم و فناوری و توسعه كمی و كیفی شركت های دانش بنیان در بستر پارك های علم و فناوری هم یكی از این تلاش هاست كه به تقویت اقتصاد دانش بنیان، اشتغال و كارآفرینی و تولید ثروت در جامعه كمك كرده است.
وی پارك های علم و فناوری را یكی از نهادهای اجتماعی مؤثر در توسعه فناوری، توسعه اقتصاد دانش بنیان و اشتغال زایی تخصصی دانست و مهم ترین فعالیت های این مراكز علمی را بازاریابی، ایده پردازی، پژوهش علمی، استانداردسازی و تدوین دانش فنی، ثبت مالكیت فكری، تجاری سازی، فروش و پشتیبانی های بعدی برای تحقق محصولات فناوری در عرصه مختلف صنعتی و علمی برشمرد.
دكتركزازی با اشاره به اینكه پارك علم و فناوری همدان در جهت تعالی و شكوه جمهوری اسلامی ایران تلاش می كند، اظهار داشت: ۱۳۴ واحد فناور در مراكز رشد و نوآوری تحت پوشش این پارك در شهرستان های همدان، ملایر، كبودراهنگ، رزن، نهاوند، تویسركان و شهر لالجین فعالیت می نمایند و هم اكنون ۵۸ شركت دانش بنیان در استان همدان به فعالیت مشغول هستند.
وی با اشاره به ضرورت تولید زیر ساخت های مناسب برای شركت های دانش بنیان، اضافه كرد: پروژه عمرانی ساختمان چند مستاجره واحدهای فناور و شركت های دانش بنیان همدان با مساحتی بالغ بر 10 هزار متر مربع احداث شده كه هم اكنون پنج هزار متر آن حدود ۹۰ درصد فاز اول پیشرفت داشته است.
رئیس پارك علم و فناوری همدان در انتها اظهار داشت: فاز دوم هم حدود ۴۰ درصد پیشرفت دارد و امیدواریم با پیگیری های مناسب در بهار سال ۱۳۹۷ فاز اول آن به بهره برداری برسد.



1396/12/05
19:29:32
5.0 / 5
4767
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما