نجات جزیره ای در خلیج فارس توسط 4 نوجوان به علاوه تیزر

نجات جزیره ای در خلیج فارس توسط 4 نوجوان به علاوه تیزر به گزارش این با من، پویانمایی سینمایی «بادبادک ها» به تهیه کنندگی الهام ابراهیمی با پشت سرگذاشتن آخرین مراحل آماده سازی، بزودی در سینماها نمایش داده می شود.



به گزارش این با من به نقل از خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی پروژه، پویانمایی سینمایی «بادبادک ها» به تهیه کنندگی الهام ابراهیمی به عنوان جدیدترین محصول مرکز پویانمایی سوره، اینروزها آخرین مراحل فنی را برای آماده سازی نهائی سپری می کند تا بزودی آماده اکران شود.

این اثر داستان یک ماجراجویی علمی-تخیلی است که از فرهنگ، جغرافیا و ظرفیتهای بومی جنوب ایران بهره گرفته است و تصویری از همدلی و آینده نگری نسل نوجوان ایرانی را عرضه می کند.

«بادبادک ها» که پویانمایی سه بعدی و ۸۵ دقیقه ای است، با سودجستن از فرایند تولید مبتنی بر تکنولوژی های جدید، موتور تولید و پردازش آنریل انجین، فناوری ضبط و انتقال حرکات بازیگران به شخصیت های دیجیتال (موشن کپچر) و مجموعه ای از نرم افزارها و مهارتهای پیشرفته صنعت پویانمایی تولید شده است.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: در آینده ای نزدیک وقتی نیرویی بیگانه با سودجستن از فناوری پیشرفته ذهن ساکنان جزیره ای کوچک در خلیج فارس را تسخیر می کند، تنها چهار نوجوان و مربی شان که از این کنترل ذهنی در امان مانده اند، باید با تأکید بر دانش، خلاقیت و پهپادهای دست ساز خود در مقابل ارتشی از روبات ها و دشمنی پنهان بایستند و قبل از آن که منبعی پرارزش در دل جزیره به تصرف درآید، مردم و سرزمینشان را نجات دهند.

مجری طرح این اثر موسسه فرهنگی هنری ایفا تصویر آریا است و بزودی توسط پخش بهمن سبز در سینماهای تمام کشور اکران خواهد شد.

1405/04/31
19:27:04
5.0 / 5
4
تگهای خبر: آنلاین , تكنولوژی , تولید , دانش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
این با من - انجام پروژه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما : این با من، تخصص ما، تحقق ایده های شما. انجام پروژه ها باکیفیت و سرعت