وداع با علی خسروی در خانه هنرمندان
به گزارش این با من، مراسم وداع با علی خسروی، هنرمند برجسته روز دوشنبه 14 اردیبهشت در خانه هنرمندان ایران انجام می شود.
به گزارش این با من به نقل از خبر آنلاین به نقل از روابط عمومی خانه هنرمندان، علی خسروی، نقاش، طراح و گرافیست چهارشنبه نهم اردیبهشت، بعد از تحمل دوره ای بیماری سرطان از دنیا رفت. مراسم وداع با علی خسروی، هنرمند برجسته روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۹تا ۱۱ بامداد در خانه هنرمندان ایران برگزار می گردد.
خسروی متولد سال ۱۳۲۷ در بردسیر بود در ۲۰ سالگی به پیشنهاد داریوش فرهنگ برای ادامه تحصیل در رشته نقاشی راهی تهران شد. در سال ۱۳۴۷ قدم به دانشگاه گذاشت و سال ۵۱ با نخستین گروه دانش آموختگان رشته گرافیک دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد.
او پرتره بالاتر از هزار چهره از هنرمندان ایرانی را طراحی کرد. همین طور پرتره ۴۰۰ تن از افراد اثرگذار کرمانی را کشید که تابحال دو جلد آن با عنوان «نقشی به یاد نکویان اهل کرم» از مجموعه رواق زبرجد انتشار یافته است.
طراحی روی جلد نشریه نگین در دهه ۵۰ خورشیدی و طراحی پوسترهای سینمایی همچون «مسافران» اثر بهرام بیضایی، «طلسم» ساخته داریوش فرهنگ و طراحی روی جلد نشریه «سروش» در دهه ۶۰ و ۷۰ خورشیدی در ذهن علاقمندان به آثارش ماندگار است. لوگوی مجله «سروش» هم از نتایج این هنرمند است.
به طور خلاصه، در سال ۱۳۴۷ قدم به دانشگاه گذاشت و سال ۵۱ با اولین گروه دانش آموختگان رشته گرافیک دانشگاه تهران فارغ التحصیل شد. طراحی روی جلد نشریه نگین در دهه ۵۰ خورشیدی و طراحی پوسترهای سینمایی همچون مسافران اثر بهرام بیضایی، طلسم ساخته داریوش فرهنگ و طراحی روی جلد نشریه سروش در دهه ۶۰ و ۷۰ خورشیدی در ذهن علاقه مندان به آثارش ماندگار است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵