داستان یک خط شکسته امتداد طبیعی نستعلیق بود یا نتیجه شرایط جامعه؟
به گزارش این با من، پاسخ فردین ولی زاده، استاد خوشنویس به این پرسش که: ««اگر بخواهیم در رابطه با خط شکسته صحبت نماییم، معمولا با دو نگاه مواجه می شویم؛ یک نگاه تاریخی که آنرا امتداد طبیعی نستعلیق می داند و یک نگاه که آنرا نتیجه شرایط خاص اجتماعی و سرعت طلبی می بیند. شما این خط را چطور تحلیل می کنید؟»
به گزارش این با من به نقل از خبر آنلاین، اولین نشست و گفتگوی تخصصی در رابطه با «هنر ایرانی ـ اسلامی از اصالت تا دوره معاصر» در کافه خبرِ خبرآنلاین برگزار گردید. در این جلسه، به کارشناسی حجت امانی، نقاش، خوشنویس و هیأت علمی دانشگاه، استادان محمد شهبازی، محمد جوادزاده، حبیب رمضان پور و فردین ولی زاده، از خوشنویسان برجسته خط نستعلیق و شکسته نستعلیق، حضور داشتند.
در بخشی از این نشست فردین ولی زاده، استاد خوشنویس به این سؤال پاسخ داد که: «اگر بخواهیم در رابطه با خط شکسته صحبت نماییم، معمولا با دو نگاه مواجه می شویم؛ یک نگاه تاریخی که آنرا امتداد طبیعی نستعلیق می داند و یک نگاه که آنرا نتیجه شرایط خاص اجتماعی و سرعت طلبی می بیند. شما این خط را چطور تحلیل می کنید؟»
منبع: این با من
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳