فشار آب در خوابگاه های دانشجویی ۳ دانشگاه کاهش پیدا کرد

فشار آب در خوابگاه های دانشجویی ۳ دانشگاه کاهش پیدا کرد به گزارش این با من، اداره آب و فاضلاب تهران اعلام نموده که به علت پرمصرف بودن دانشگاه های تهران، الزهرا و امیرکبیر تا بیشتر از دوبرابر الگوی مصرف، فشار آب آنها کاسته شده است.



به گزارش این با من به نقل از مهر به نقل از روزنامه شریف، اداره آب و فاضلاب تهران، پس از یک هفته قطع کردن آب خوابگاه های مختلف دانشگاه شریف و کاهش فشار آب اعلام نموده که به سبب پرمصرف بودن دانشگاه های تهران، الزهرا و امیرکبیر تا بالاتر از دوبرابر الگوی مصرف، فشار آب آنها را کاهش دادیم.
خبری که بااینکه در آن اشاره ای به شریف نشده اما به نظر می آید مواجهه با شریف، بدتر از سایر دانشگاه ها بوده است.
میزان این کاهش فشار، بطور رسمی اعلام نشده اما اداره تأسیسات دانشگاه می گوید عدد آن از ۳PSI به ۰.۷۵PSI یعنی یک چهارم رسیده است؛ عددی که در تعدادی بازه های زمانی پرمصرف، نه تنها امکان پر شدن مخازن را نمی دهد بلکه طبقات بالای خوابگاه ها هم گرفتار بی آبی شده اند.
بطور خلاصه، به گزارش این با من به نقل از مهر به نقل از روزنامه شریف، اداره آب و فاضلاب تهران، بعد از یک هفته قطع کردن آب خوابگاه های مختلف دانشگاه شریف و کاهش فشار آب اعلام نموده که به جهت پرمصرف بودن دانشگاه های تهران، الزهرا و امیرکبیر تا بالاتر از دوبرابر الگوی مصرف، فشار آب آنها را کاهش دادیم.
1404/08/21
09:43:05
5.0 / 5
7
تگهای خبر: دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
این با من - انجام پروژه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما : این با من، تخصص ما، تحقق ایده های شما. انجام پروژه ها باکیفیت و سرعت