بیشتر وقت دانشجویان در فضای مجازی می گذرد

بیشتر وقت دانشجویان در فضای مجازی می گذرد به گزارش این با من، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران اظهار داشت: تنها ۲۱ درصد دانشجویان دانشگاه تهران به شکل روزانه و ۵۱ درصد به شکل هفتگی ورزش می کنند. بخش اعظم اوقات دانشجویان در فضای مجازی می گذرد.



به گزارش این با من به نقل از دانشگاه تهران، دکتر محمدحسین امید؛ سرپرست دانشگاه تهران در مراسم تجلیل از سرآمدان ورزش دانشگاه تهران که ۱۱ خردادماه در تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران برگزار شد اظهار داشت: «دانشگاه تهران از سال ۱۳۸۳ هر ساله در رقابتهای ورزشی دانشجویی قهرمان شده و در آخرین دوره این رقابتها در دو بخش پسران و دختران، با اختلاف ۵۰ امتیاز، به مقام نخست رسیده است.»
سرپرست دانشگاه تهران در ادامه اضافه کرد: «این قهرمانی ها، مستلزم زحمت، استقامت و منش ورزشکاری است. شما با استمرار در ورزش و تجربه میادین ورزشی، این منش را در خود پرورده اید. بنابراین، با عنایت به این پشتکار و همینطور ظرفیت عظیم و پشتیبانی دانشگاه، درخشش در میدان های ورزشی در سطح منطقه ای و بین المللی هم دور از انتظار نیست.
در بخش دیگر این مراسم، دکتر روح الله نصرتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، در سخنانی به اهمیت ورزش اشاره نمود و عنوان کرد: «تحقیقات علمی، تاثیر ورزش را بر سلامت جامعه و کاهش معضلات اجتماعی اثبات نموده اند.»
نصرتی سپس گزارشی از فعالیت ورزشی دانشجویان دانشگاه تهران عرضه داد و اظهار داشت: «تنها ۲۱ درصد دانشجویان دانشگاه تهران به شکل روزانه و ۵۱ درصد به شکل هفتگی ورزش می کنند. بخش اعظم اوقات دانشجویان در فضای مجازی می گذرد.»
وی در ادامه به امکانات ورزشی در دانشگاه تهران پرداخت و تاکید کرد: «سرانه ورزش و اماکن در دانشگاه تهران ۲.۷ متر است که نسبت خوبی است. باید برای دسترسی عموم خانواده دانشگاه تهران در این عرصه مدیریت لازم صورت بگیرد. این فضا البته به بهسازی نیاز دارد و تأمین اعتبار آن بخشی از برنامه های آتی دانشگاه است.»
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ادامه اظهار داشت: «از ۵۰ هزار دانشجوی دانشگاه تهران، ۱۵ هزار نفر فعالیت ورزشی دارند و برنامه آن است که این رقم به ۲۵ هزار نفر برسد. البته فعالیت ورزشی دیگر اعضای خانواده دانشگاه، یعنی کارمندان و استادان هم دارای اهمیت است و برنامه هایی برای بهبود آن طراحی شده است.»
در این مراسم همینطور دکتر نوری، مدیرکل ورزش و تندرستی دانشگاه، به برنامه های دانشگاه برای توسعه ورزش و سلامتی پرداخت و اظهار داشت: «برای برنامه ریزی در این عرصه، برنامه های راهبردی و عملیاتی با عنایت به اسناد بالادستی کشور تدوین شده است. در این راه از دیپلماسی ورزشی هم بهره گرفته شده و برای شروع، تعامل با چند کشور شروع شده است.»
رئیس هیأت ورزش های دانشگاهی استان تهران در رابطه با ارتقاء امکانات ورزشی دانشگاه خاطرنشان کرد: «فضاهای ورزشی دانشگاه از قبیل مرکز ورزش های قدرتی تکمیل و تجهیز شده است و همینطور پروژه ساخت و تجهیز مجموعه ورزش های آبی و کلینیک تندرستی دانشگاه درحال اتمام می باشد.»
در این مراسم همینطور از لباس ورزشی دانشگاه تهران، که با الهام از نمادهای دانشگاه و با هدف تقویت هویت دانشگاه تهران، طراحی شده است رونمایی گردید و از سرآمدان ورزش دانشگاه تهران، همچون مدیران و کارشناسان فعال در توسعه ورزش و تندرستی، قهرمانان شانزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور و جشنواره های داخلی دانشجویان در سال ۱۴۰۳ و همینطور پیشکسوتان ورزش دانشگاه تجلیل به عمل آمد.

1404/03/14
11:21:27
5.0 / 5
23
تگهای خبر: دانشجو , دانشگاه , علم , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵
این با من - انجام پروژه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما : این با من، تخصص ما، تحقق ایده های شما. انجام پروژه ها باکیفیت و سرعت