بدهی های تغذیه ای دانشگاه های علوم پزشکی بطور کامل پرداخت گردید
این با من: مدیر کل دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از پرداخت کامل بدهی های تغذیه ای و افزایش ۳ برابری بودجه غذای دانشجویی آگاهی داد.
به گزارش این با من به نقل از مهر به معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر عبدالرضا دیانی در اولین جلسه هم اندیشی تغذیه سالم دانشجویی با تقدیر از حضور فعال مدیران دانشجویی، اظهار نمود: معاونت فرهنگی و دانشجویی، جایگاه ویژه و مورد توجه دانشجویان است؛ چونکه از یک سو با مسایل فرهنگی و اجتماعی دانشجویان درگیر است و از طرفی به نیازهای مهم و روزمره آنها پاسخ می دهد. وی با تاکید بر اهمیت نقش دانشجویان علوم پزشکی بعنوان آینده سازان نظام سلامت کشور اضافه کرد: اگر در راه رشد و تعالی دانشجویان عملکرد مؤثری داشته باشیم، نتیجه آن در سطح جامعه منعکس خواهد شد. اداره کل دانشجویی با دو زیرساخت اساسی خوابگاه و تغذیه دانشجویی ارتباط مستقیم دارد که طبق هرم نیازهای مازلو، برای رسیدن به تعالی، این دو بستر باید به خوبی فراهم شوند. دیانی همینطور به اقدامات صورت گرفته در حوزه خوابگاه ها اشاره نمود و اظهار داشت: هفته گذشته میزبان همایش «خوابگاه، اتاقی به وسعت آینده» بودیم؛ پویشی که با هدف بهره برداری از ظرفیت خیرین سلامت و فعالان نیکوکار در دانشگاه ها به راه افتاده است. دانشگاه های بزرگ دنیا مانند استنفورد، هاروارد و MIT هم با مشارکت مردمی شکل گرفته اند و سپس با بودجه دولتی توسعه یافته اند. مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت اظهار داشت: تغذیه دانشجویی، یکی از مهم ترین و در عین حال پیچیده ترین حوزه هاست. رسیدن به سطحی از کیفیت که بیشتر از ۹۰ درصد دانشجویان رضایت داشته باشند، کار آسانی نیست. هدف از برگزاری این نشست، هم اندیشی برای ارتقاء کیفیت تغذیه دانشجویان است و در این خصوص از متخصصان و سخنرانان خبره برای حضور در پنل های تخصصی دعوت شده است. وی از برگزاری چهار پنل تخصصی در طول این نشست اطلاع داد و اضافه کرد: محورهای این پنل ها شامل مسایل حقوقی و قراردادهای تغذیه، نظارت بر طبخ غذا، بررسی فهرست غذایی دانشجویان، تأمین مواد اولیه و راهکارهای عرضه تغذیه سالم می باشد. همینطور از نمایندگان وزارت علوم دعوت شده تا تجربیات و نوآوری های موفق خویش را با ما به اشتراک گذارند. دیانی به تجربه موفق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هم اشاره نمود و اظهار داشت: یکی از اقدامات قابل تقدیر، تصمیم هیأت رئیسه این دانشگاه برای صرف غذای دانشجویی توسط مسؤلان است که این اقدام باعث تقویت نظارت و بهبود کیفیت خدمات تغذیه ای خواهد شد. وی ضمن اشاره به پرداخت کامل بدهی های تغذیه ای به پیمانکاران تصریح کرد: با حمایت وزارت بهداشت، تمامی بدهی های تغذیه ای تسویه شده و الان بستر مناسبی برای برنامه ریزی بلند مدت فراهم است. خوشبختانه بودجه تغذیه دانشجویان هم سه برابر شده است و این فرصت مناسبی است برای ارتقاء کیفیت خدمات تغذیه ای در دانشگاه ها. در این جلسه، دکتر مسعود حبیبی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت هم حضور یافته و با تبیین مسیر پیش رو در حوزه تغذیه دانشجویی، به سوالات مدیران و روسای ادارات مرتبط پاسخ داد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳