نامه شورای صنفی شریف به عارف نابرابری در پرداخت وام به دانشجویان

نامه شورای صنفی شریف به عارف نابرابری در پرداخت وام به دانشجویان این با من: دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی شریف در نامه ای به معاون اول رییس جمهور خواهان افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم وکاهش فاصله خدمات رفاهی بین دانشجویان دو وزارت خانه علوم و بهداشت شد.



به گزارش این با من به نقل از مهر، محمد عموشاهی؛ دبیر شورای صنفی دانشگاه صنعتی شریف در نامه ای به دکتر محمدرضا عارف؛ معاون اول رئیس جمهور خواهان افزایش بودجه صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم و کاهش فاصله و نابرابری در خدمات رفاهی بین دانشجویان دو وزارت خانه علوم و بهداشت شد.
در قسمتهایی از این نامه عنوان شده است:
در سال تحصیلی اخیر مشکلات گوناگونی در پرداخت وام های دانشجویی ایجاد شده و وضعیت نسبت به سال قبل به مراتب دشوارتر شده است. از یک طرف به علت کمبود بودجه، پرداحت بخشی از وام های در ارتباط با ترم گذشته با تاخیر به این ترم منتقل شده است و از سویی سابقاً بخشی از وام های در ارتباط با نیم سال دوم قبل از تعطیلات نوروزی پرداخت می شدند، اما سال جاری با وجود آن که بیشتر طول ترم سپری شده است، تا به این لحظه هیچ بخشی از این وام ها پرداخت نشده اند.
در پی بروز برخی مشکلات در پرداخت وام های دانشجویی توسط صندوق رفاه دانشجویی وزارت علوم، مبحث در خلال نیمسال تحصیلی گذشته از جانب ریاست صندوق مورد پیگیری قرار|گرفت. در نهایت، ریاست صندوق اعلام نمود «صندوق با کمبود بودجه مواجه می باشد، چونکه بخشی از اعتبارات صندوق توسط سازمان برنامه و بودجه تخصیص نیافته بود.» بر این اساس، طی نامه ای رسمی از جناب آقای دکتر پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، تقاضا کردیم تا بودجه صندوق رفاه را به صورت کامل تخصیص دهند. با این وجود، متاسفانه هیچ گونه پرداختی از جانب سازمان برنامه صورت نگرفته است. این امر خویش را در پرداخت وام های نیمسال تحصیلی جاری و افزایش نارضایتی دانشجویان در سطح کشور نمایان ساخته است.

در جریان این پیگیری ها به مبحث تبعیض آمیز دیگری هم برخوردیم: با وجود این که ۹۲ درصد دانشجویان کشور زیر پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تنها ۸ درصد زیر پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستند، بودجه صندوق رفاه بین این دو وزارت خانه به شکل مساوی تقسیم شده است! (۹۲٪ == ۸٪!)
این نابرابری، در کنار موارد دیگری مانند تفاوت قیمت غذاهای دانشجویی، کیفیت خوابگاه ها و سطح خدمات عرضه شده، نشان دهنده عدالت آموزشی زیرسوال رفته و تبعیضی سیستماتیک به ضرر دانشجویان وزارت علوم است. باید هرچه سریع تر این روند غیرمنطقی اصلاح شده تا از صدمه های بیشتر به حقوق دانشجویان جلوگیری شود.
دولت و سازمان های مربوطه باید نسبت به بازتوزیع عادلانه بودجه صندوق رفاه و رفع تبعیض های موجود اقدام نمایند تا برابری حداقلی در پشتیبانی از همه دانشجویان رعایت شود که از پیشنهادات مطرح در این خصوص ادغام دو صندوق رفاه به یک صندوق مشترک است. اقدامی که می تواند نهایتا این تفاوت آشکار در سطح خدمات بین دانشجویان ذیل دو وزارت خانه را از بین ببرد.



منبع:

1404/02/07
13:24:08
5.0 / 5
36
تگهای خبر: آموزش , خدمات , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما : این با من، تخصص ما، تحقق ایده های شما. انجام پروژه ها باکیفیت و سرعت