رئیس قطب علمی اقتصاد كشاورزی كشور تأكید كرد

ضرورت تشکیل شاخه قطب علمی برای کمک موثر بمنظور تحقق اهداف مهم اقتصاد کشاورزی

ضرورت تشکیل شاخه قطب علمی برای کمک موثر بمنظور تحقق اهداف مهم اقتصاد کشاورزی این با من: رییس قطب علمی اقتصاد کشاورزی کشور بر ضرروت تشکیل شاخه قطب علمی پیشنهادی که می تواند کمک شایانی در راستا تحقق اهداف مهم و اساسی اقتصاد کشاورزی کشور تاکید کرد.



امیرحسین چیذری، در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به قانون افزایش راندمان بخش کشاورزی و منابع طبیعی مصوب مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به سبب این قانون دولت مکلف است در امتداد تحقق اسناد بالادستی (چشم انداز بیست سالة کشور، سیاست های کلی نظام و قانون سیاست های اجرائی اصل ۴۴ قانون اساسی)، زمینه ها، برنامه ها، تسهیلات و امکانات ارتقاء راندمان و اصلاح الگوهای تولید و مصرف در بخش کشاورزی و منابع طبیعی را فراهم و به مرحله اجراء درآورد.

وی افزود: قانون مذکور در امتداد این واقعیت است که باتوجه به محدودیت منابع تولیدی خصوصاً منابع آب امکان توسعه تولید بوسیله به کارگیری منابع تولیدی بیشتر مقدور نیست و افزایش راندمان تنها راه دستیابی به تامین غذای مورد نیاز جمعیت رو به افزایش کشور است.

رئیس قطب علمی اقتصاد کشاورزی کشور، با اعلان اینکه از طرف دیگر کمبود منابع مالی برای سرمایه گذاری و افزایش ظرفیتهای تولیدی یکی از محدودیت های جدی پیش روی توسعه اقتصادی در کشور است، اضافه کرد: افزایش راندمان هم بدون افزایش سرمایه گذاری چندان مقدور و متصور نیست. در چنین شرایطی تعیین اولویت برای سرمایه گذاری و اختصاص منابع مالی محدود برمبنای آن امری ضروری و قدمی در امتداد استفاده کارمدتر از این منابع است. پس تشکیل قطب علمی اقتصاد کشاورزی کشور لازم است.

چیذری، در ادامه اشاره کرد: استراتژی توسعه در حقیقت یک نقشه راه است که به دولت مردان، سیاستگذاران، افراد جامعه، سرمایه گذاران خصوصی و دولتی کمک می نماید تا برای دستیابی به اهداف مهم و کلیدی بخش کشاورزی که غالباً شامل بهبود راندمان و رقابت پذیری، کاهش فقر روستایی، بهبود امنیت غذایی خانوارها، افزایش اندوخته های سرمایه ای خانوارهای روستایی و مدیریت پایدار منابع طبیعی است مسیر خودرا به درستی انتخاب کنند.

وی، تهیه نقشه راه را اولین قدم اساسی برای دستیابی به اهداف توسعه ای بلندمدت برای مشخص کردن مسیر برشمرد و تاکید کرد: بهبود راندمان عوامل تولید در بخش های اقتصادی و همچون بخش کشاورزی یکی از محورهای مهم تحقیقاتی کشور مصوب شورای عتف ایران است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه تعیین اولویت های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی یکی دیگر از محورهای تحقیقاتی تعیین شده توسط شورای مذکور است، در ادامه اشاره کرد: بنابراین، تدوین برنامه جامع راندمان و سرمایه گذاری برای بخش کشاورزی برمبنای تحقیقات و پژوهش های اصیل برای تحقق این دو محور مهم بسیار مفید و برای سیاستگذاران و برنامه ریزان بخش و اقتصاد کشور بسیار لازم است.




1402/12/20
08:44:23
5.0 / 5
170
تگهای خبر: پژوهش , دانشگاه , علم
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما