اصلاح نژاد گربه ماهی ها با دی ان ای تمساح برای مصرف غذایی

اصلاح نژاد گربه ماهی ها با دی ان ای تمساح برای مصرف غذایی این با من: دانشمندان دانشگاه «آبرن» آمریکا در مطالعه ای اظهار نمودند درحال اصلاح گربه ماهی ها با دی. ان. ای تمساح برای ایجاد هیبریدهایی برای مصرف انسان هستند.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، محققان آمریکایی می گویند، می خواهند دی. ان. ای تمساح را به گربه ماهی پرورش یافته در مزرعه تزریق کنند. دانشمندان دریافتند که این ماهی در مقابل بیماریها مقاوم تر بوده و احتمال تولید مثل کمتری دارد. آنها امیدوارند گربه ماهی جدید و کمتر مستعد بیماری، روزی برای مصرف انسان فروخته شود.
متخصصان ژنتیک با بهره گیری از دی. ان. ای تمساح، گربه ماهی مقاوم به بیماری به وجود آورده اند و این امر ممکنست روزی به قسمتی از رژیم غذایی ما تبدیل شوند.
گروهی از دانشمندان دانشگاه «آبرن» مقاله ای را در ژانویه منتشر نمودند که در آن جزییات کوشش های خود برای اصلاح ژنتیکی گربه ماهی با ژن «کاتلیسیدین»(cathelicidin) تمساح را شرح می داد.
کاتلسیدین که در روده ها یافت می شود، یک پپتید ضد میکروبی است که مسئول کمک به ارگانیسم ها در مبارزه با بیماریها است.
این ژن که با بهره گیری از کریسپر افزوده شد، مقاومت در مقابل بیماری را در گربه ماهی در مقایسه با گربه ماهی وحشی افزایش داد. پژوهشگران در مصاحبه ای با MIT Technology Review خاطرنشان کردند که میزان بقای گربه ماهی بعد از این کار دو و پنج برابر بیشتر شده بود.
از آنجا که پژوهشگران کاتلیسیدین را به ژن هورمون تولیدمثلی اضافه کردند، توانایی تولید مثل گربه ماهی نیز کم شد که بگفته آنها این امر برای جلوگیری از آلودگی ژنتیکی ماهی هیبرید به گربه ماهی وحشی مهمست.
نویسندگان به برخی عدم قطعیت ها در استفاده از فناوری کریسپر(که عمدتا در پستانداران مورد استفاده و مطالعه قرار می گیرد) روی ماهی ها اشاره کردند. با این وجود، پژوهشگران امیدوارند که اصلاح ژن تمساح و گربه ماهی بتواند همراه با سایر مهارتهای پرورش گربه ماهی برای مساعدت با پرورش دهندگان در تولید گربه ماهی ها استفاده گردد.
در سال ۲۰۲۱، حدود ۳۰۷ میلیون پوند گربه ماهی زنده در ایالات متحده، عمدتا در جنوب، تولید شد. گربه ماهی بیش از ۵۰ درصد تقاضای ایالات متحده برای ماهی های پرورش یافته را تشکیل می دهد. پروسه کشاورزی آنها نیازمند منابع است. بیماریها در بین گربه ماهی ها به سبب کمبود فضا در مزرعه هایی که در آن پرورش می یابند توسعه می یابد. حدود ۴۵ درصد از بچه های گربه ماهی در نتیجه بیماریهای عفونی می میرند. بطور کلی ماهی ها نیز نسبت به آنتی بیوتیک ها مقاومت کمتری دارند.
بااینکه مصرف کنندگان ممکنست از ایده اشتراک گربه ماهی خود با یک تمساح ناخوشایند باشند اما «رکس دانهام» و «بائوفنگ سو»، دو تن از محققین اصلی این مطالعه، به MTR گفتند که گوشت هیبریدی کاملاً ایمن خواهد بود.



1401/11/17
13:14:13
5.0 / 5
362
تگهای خبر: پژوهش , تخصص , دانشگاه , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما