وزیر علوم :
مدیران دانشگاه نسبت به گفتگو با دانشجویان اهتمام داشته باشند
به گزارش این با من، وزیر علوم با اشاره به این که در ضمن رعایت قوانین باید حرف دانشجویان شنیده شود اظهار داشت: در حادثه دانشگاه شریف شخصاً به دانشگاه رفتم و صحبت های دانشجویان را شنیدم.
به گزارش این با من به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه فوق العاده شورای معین با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، تعدادی از رؤسای دانشگاه های تهران و مدیران این وزارتخانه، در محل وزارت علوم تشکیل شد.
محمد علی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این نشست اظهار داشت: بنده به عنوان وزیر علوم نهایت تقدیر و تشکر را از رؤسای دانشگاه ها در مدیریت حوادث اخیر را دارم. این شرایط را در سال ۸۸ خودم در دانشگاه تجربه کرده ام و می دانم سختی های کار چیست. نکاتی هم در این نشست عنوان شد برای مساعدت با دانشگاه ها است. البته تفاوت هایی در دانشگاه ها وجود دارد که سبک و سیاق مدیریت دانشگاه ها را نیز تغییر می دهد.
وزیر علوم با اشاره به این که در ضمن رعایت قوانین باید حرف دانشجویان شنیده شود اظهار داشت: در حادثه دانشگاه شریف شخصاً به دانشگاه رفتم و صحبت های دانشجویان را شنیدم، برخی با احساسات پاک و برخی با هیجان نکات خودرا بیان کردند؛ لازم است مدیران دانشگاه و اساتید محترم نسبت به همدلی و گفتگو با دانشجویان اهتمام بیشتری داشته باشند و مسائل و نکات ایشان را بشنوند و راهنمایی لازم را داشته باشند. دانشجویان کشور، فرزندان ما هستند و همه ما نسبت به آنها مسئولیت داریم و باید حداکثر کمک را داشته باشیم.
در این جلسه رؤسای دانشگاه های تهران به ارائه گزارشی از وضعیت برگزاری کلاس های درس، فضای عمومی دانشگاه، رفاهیات و برخی مشکلات دانشگاه ها و خوابگاه ها پرداختند و اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز نکات و نظرات خودرا مطرح نمودند.
منبع: این با من
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳