در گفت وگو با این با من اعلام شد
۲۰۰ نشریه در راه دریافت نمایه DOAJ
به گزارش این با من معاون پژوهشی وزیر علوم در مورد نیاز نشریات به دریافت نمایه DOAJ اظهار داشت: نشریاتی که می خواهند به وب آو ساینس (WOS) و یا اسکوپوس بپیوندند، در گام اول باید نمایه DOAJ را دریافت نمایند و هم اکنون 200 نشریه ایرانی در راه دریافت نمایه DOAJ هستند.
دکتر پیمان صالحی در گفت و گو با ایسنا، در خصوص نمایه سازی نشریات اظهار داشت: ما نمایه سازی نشریات را در دستور کار قرار دادیم و هر اعتباری که نیاز باشد، از بودجه های پژوهشی ارائه می دهیم.
وی اشاره کرد: البته برای نمایه سازی نشریات، اعتبارات زیادی نیاز نیست و این امر بیشتر از اعتبارات، به ایجاد یک روال نیاز دارد.
معاون پژوهشی وزیر علوم در مورد دلیل نیاز نشریات به دریافت نمایه DOAJ اظهار نمود: نشریاتی که می خواهند به وب آو ساینس (WOS) و یا اسکوپوس بپیوندند، در گام اول باید نمایه DOAJ را دریافت نمایند و هم اکنون ۲۰۰ نشریه ایرانی در راه دریافت نمایه DOAJ هستند.
وی افزود: ما برای ۷۰۰ نشریه کارگاه های آموزشی برگزار کردیم و کمیته ای بصورت ویژه برای نمایه سازی نشریات تشکیل داده ایم و بصورت هفتگی گزارشات این اقدامات تهیه می شود.
صالحی ضمن بیان اینکه روند نمایه سازی نشریات زمانبر است، اظهار داشت: ما در راه اجرای این طرح هستیم و تا حالا ۲۰۰ مورد از نشریات کشور نمایه DOAJ را دریافت کرده اند و در راه نمایه سازی قرار دارند.
منبع: inbaman.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱