رئیس سازمان سنجش خبر داد
تغییرات سهمیه ها به آزمون های 1401 نمی رسد
به گزارش این با من رییس سازمان سنجش آموزش کشور با تاکید بر این که سهمیه ایثارگران دیگر داوطلبی ندارد، اظهار داشت: تغییرات سهمیه ها هنوز در مرحله بررسی است و اساسا به آزمون های سال 1401 نمی رسد.
به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دکتر عبدالرسول پور عباس به تشریح آخرین وضعیت اصلاح سهمیه های کنکور اشاره کرده و اظهار داشت: برخی سهمیه ها جدید است، برخی سهمیه ها پر نمی گردد بطور مثال سهمیه رزمندگان دیگر داوطلبی ندارد و برخی سهمیه ها نیز متقاضی بیشتری دارند. تصمیم گیری جدیدی صورت نگرفته است و به نظر می آید که چند ماهی برای ساماندهی آن طول بکشد. اما در هر صورت سهمیه ها حذف نمی شوند بلکه ساماندهی می شوند.
رییس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار نمود: برای تعدادی از سهمیه ظرفیتی دیده شده که یک چهارم آن ظرفیت هم داوطلب نداریم. تمام این موارد ساماندهی می شود و ممکنست تجمیعی صورت بگیرد. البته پیشنهاد خاصی حالا وجود ندارد و مقرر است اثرات و نتایج هر پیشنهادی که در آزمون های گذشته اجرا شده، را به شورا گزارش نماییم. فعلا در مرحله گزارش دهی هستیم.
پورعباس با اشاره به اینکه تغییرات سهمیه ها هنوز در مرحله بررسی است و اساسا به آزمون های سال ۱۴۰۱ نمی رسد، اظهار داشت: همه تغییرات آزمون های ۱۴۰۱ انجام شده و تغییر جدیدی ندارد.
وی درباب پذیرش دانشجوی فراگیر در دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه پیام نور اظهار داشت: موضوع پدیرش دانشجوی فراگیر پیام نور و دانشگاه آزاد توسط سازمان بازرسی سال قبل متوقف گردید و با عنایت به شرایط موجود یکسال به سازمان سنجش مجوز دادند که این پذیرش صورت بگیرد. امسال هم سازمان سنجش مکاتبه کرد و این مجوز برای یک سال دیگر تمدید گردید. در این حوزه مجلس همکاری کرد و سازمان سنجش هم تقاضا کرد پذیرش فراگیر امسال تمدید گردید و قرار شد سال بعد در مجلس این مساله به قانون بدل شود.
پورعباس افزود: پذیرش فراگیر یکی از روش های پذیرش دانشجو در کشور است و از این روش ها باید استفاده نمود. سال آینده برمبنای قانون مصوب مجلس عمل خواهیم کرد. آزمون های فراگیر پیام نور و دانشگاه آزاد از طرف سازمان سنجش در تیرماه و پس از برگزاری آزمون سراسری سال ۱۴۰۱ برگزار می گردد.
وی ادامه داد: در سیستم پذیش فراگیر، افراد متقاضی، دانشپذیر شده و بعد از کسب حدنصاب ها و نمرات و گذراندن آزمون، دانشجو می شوند. این آزمون توسط سازمان سنجش آموزش کشور در تیرماه سال ۱۴۰۱ برگزار می شود.
منبع: این با من
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۲