با توجه به تغییر وضعیت شهر تهران؛
خوابگاه های دانشگاه امیركبیر بازگشایی شد
به گزارش این با من دانشگاه امیرکبیر اعلام نمود: خوابگاه ها برای آن دسته از دانشجویانی که با اسکان آنها در سامانه گلستان موافقت شده بود، بازگشایی شده است.
به گزارش این با من به نقل از مهر، باتوجه به تغییر شرایط کرونای شهر تهران از قرمز به نارنجی، آن گروه از دانشجویانی که با اسکان آنها در پیشخوان خدمت سامانه گلستان موافقت شده (طبق تاریخ های مشخص شده) با رعایت نکات زیر می توانند به خوابگاه های جانمایی شده خود مراجعه کنند.
دانشجویان دکتری از ۲۶ اردیبهشت و دانشجویان کارشناسی ارشد از تاریخ ۲۸ اردیبهشت.
۱- ارائه گواهی سلامت (تأییدیه پزشک با درج مهر) به تاریخ روز جهت ورود به خوابگاه الزامی است.
تذکر: ارائه گواهی سلامت به منزله قرارگرفتن در فهرست واجدین شرایط تردد خوابگاه است.
۲- سفارش می شود که دانشجویان تا حد امکان بصورت تدریجی و در ضمن روزهای هفته به خوابگاه ها مراجعه کنند.
۳- امکان ستاندن گواهی سلامت از پزشک مستقر در اداره بهداشت و درمان دانشگاه فقط در ایام اداری از ساعت ۸: ۳۰ الی ۱۲: ۳۰ فراهم می باشد.
۴- طبق هماهنگی به عمل آمده با نیروهای حفاظت فیزیکی مستقر در خوابگاه ها از حضور دانشجویانی که با اسکان آنها در پیشخوان خدمت سامانه گلستان موافقت نشده است و دانشجویان فاقد گواهی سلامت جلوگیری به عمل می آید و امکان اسکان آنها به هر صورتی (ساعتی- موقتی و...) امکان پذیر نیست.
دانشجویانی که ساکن مناطق قرمز اعلامی ستاد ملی مبارزه با کرونا هستند از مراجعه به خوابگاه ها جداً اجتناب کنند و پیش از عزیمت به تهران با واحد اسکان مدیریت امور خوابگاه ها بصورت تلفنی هماهنگی لازم را به عمل آورند.
منبع: این با من
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۵