یك مقام مسئول دانشگاه ؛
جزئیات وامهای دانشجویی دانشگاه آزاد در ترم جدید
سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد جزئیات وام های اعطایی به دانشجویان را در ترم جدید تحصیلی اعلام نمود.
سید هادی سیدفضلی در گفتگو با خبرنگار مهر، در تشریح تسهیلات صندوق رفاه دانشگاه آزاد در ترم جدید تحصیلی اظهار نمود: صندوق رفاه دانشجویان در جهت تحقق اهداف کلان دانشگاه بر عرضه مدلهای حمایتی برای تحصیل دانشجویان تاکید دارد و در حال برنامه ریزی و ایجاد شیوه های نوین اعطای تسهیلات است.
سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد افزود: در همین راستا صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه آزاد از راه انعقاد تفاهم نامه با بانکهای عامل، نسبت به اعطای تسهیلات قرض الحسنه و ارزان قیمت کمک هزینه شهریه به دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی و ایجاد امکان پرداخت اقساطی شهریه اقدام نموده است.
وی در ادامه تصریح کرد: مطابق تفاهم نامه های منعقده با ۲ بانک، امکان اعطای تسهیلات دانشجویی برای مقاطع مختلف تحصیلی بوجود آمده است. بر همین مبنا در مقطع کاردانی تا سقف ۵ میلیون تومان، مقطع کارشناسی تا سقف ۱۰ میلیون تومان، مقطع کارشناسی ارشد تا سقف ۱۵ میلیون تومان و دکتری تخصصی و حرفه ای تا سقف ۴۰ میلیون تومان به صورت وام در اختیار دانشجویان قرار می دهد.
سیدفضلی اضافه کرد: همینطور به منظور ترویج و احیای سنت قرض الحسنه و با عنایت به ضرورت ایجاد بستر مناسب جهت حمایتهای مالی از دانشجویان و خانواده آنها، با دو بانک دیگر تفاهم نامه ای منعقد شده که مطابق با این تفاهم نامه دانشجویان می توانند از انواع تسهیلات بر مبنای مقاطع تحصیلی تا سقف تعیین شده بهره مند شوند.
سرپرست مدیریت صندوق رفاه دانشجویان و تسهیلات اعتباری دانشگاه آزاد اظهار داشت: بر همین مبنا در مقطع کاردانی تا سقف ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، مقطع کارشناسی تا سقف ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، کارشناسی ارشد تا سقف ۱۰ میلیون تومان، دکتری تا سقف ۲۰ میلیون تومان به دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی تسهیلات پرداخت می شود.
وی در ادامه تصریح کرد: کمافی السابق دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه آزاد می توانند از انواع تسهیلات قرض الحسنه شهریه (کوتاه مدت، میان مدت، بلندمدت و... ) از محل منابع داخلی صندوق رفاه دانشجویان واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد، وام های قرض الحسنه بلندمدت شهریه وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت استفاده کنند.
سید فضلی در انتها اظهار داشت: تمامی فرایندهای مربوط به دریافت این تسهیلات به صورت مکانیزه و غیرحضوری در بستر وب و از راه سامانه آموزشی دانشگاه و سامانه ساجد به آدرس www.sajed.iau.ir صورت می پذیرد.
منبع: این با من
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب