معاون دانشجویی دانشگاه عنوان كرد؛

دانشگاه تهران چشم انتظار تخصیص بودجه مناسب

دانشگاه تهران چشم انتظار تخصیص بودجه مناسب به گزارش این با من معاون دانشجویی دانشگاه تهران اظهار داشت: از دولت و نمایندگان مجلس در زمان بودجه بندی درخواست داریم كه به دانشگاه تهران توجه بیشتری را معطوف دارند.



به گزارش این با من به نقل از دانشگاه تهران، سعید حبیبا ضمن اعلام این مطلب اظهار داشت: در حوزه معاونت دانشجویی مشكلات زیر ساختی داریم و البته بحث خوابگاه ها و تغذیه بیشتر از همه الویت دارد. ما به صورت جدی به توسعه خوابگاه ها نیاز داریم تا بتوانیم كمبود خوابگاه های مناسب را برای دانشجویان فراهم نماییم.
وی اضافه كرد: تمامی دانشجویان پسر تحصیلات تكمیلی در مجتمع كوی دانشگاه و دانشجویان دختر مقطع كارشناسی و تحصیلات تكمیلی نیز در مجتمع های خوابگاهی مستقر هستند. ولی دانشجویان پسر مقطع كارشناسی در ۲۸ ساختمان خوابگاه های سطح شهر مستقرند كه حدود دو هزار و ۳۰۰ دانشجو را شامل می شود.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران، اظهار نمود: خوابگاه های سطح شهر به لحاظ قدمت بنا نیازمند بازسازی هستند و مشكلات خاص خودرا دارند. در مجتمع كوی دانشگاه امكانات رفاهی شامل سینما، صنوف، سالن مطالعه، كتابخانه و مسجد وجود دارد ولی در خوابگاه های سطح شهر این امكانات وجود ندارد.
حبیبا، با اشاره به اینكه در تلاشیم تا این امكانات را برای دانشجویان ساكن خوابگاه های سطح شهر نیز ایجاد نماییم، اشاره كرد: در جهت تحقق این امر اقداماتی چون مذاكره با شهرداری صورت گرفته است، تا یك بازار روز در اطراف دانشگاه جهت استفاده دانشجویان ساكن خوابگاه های سطح شهر ایجاد شود تا آنان بتوانند با قیمت مناسب مایحتاج مورد نیاز خودرا تامین كنند.
وی، درباره پیگیری برای بهبود امكانات رفاهی خوابگاه های سطح شهر اظهار داشت: علاوه بر رایزنی با شهرداری با دانشگاه علوم پزشكی نیز مذاكره شده است، تا دانشجویان خوابگاه های سطح شهر بتوانند از تعاونی آن دانشگاه كه در خیابان قدس نبش خیابان طالقانی و نزدیك خوابگاه های سطح شهر دانشگاه تهران قرار دارد، استفاده كنند و این تعاونی هر روز هفته به غیر از جمعه ها كه در دانشگاه تهران نماز جمعه برگزار می گردد از ساعت ۸ بامداد تا ۲۲ مشغول به كار است.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران، در ادامه اشاره كرد: موضوع بعدی تامین وعده غذایی شام با كیفیت مناسب در خوابگاه های سطح شهر بود، با توجه به این كه وعده غذایی شام برای این خوابگاه ها پس از ساعت ۱۵ در ظروف یك بار مصرف بسته بندی و از ساعت ۱۷ توزیع می شد تا ساعت ۱۸ تا ۱۹ در اختیار دانشجویان قرار می گرفت، در نتیجه این مساله موجب سرد شدن و افت كیفیت غذا تا زمان رسیدن به دست دانشجویان می شد.
وی اضافه كرد: بدین جهت در سلف مهر دانشگاه، امكان صرف شام را برای دانشجویان فراهم كردیم تا نیاز به حمل غذا نباشد. همین طور مقرر است به زودی سلف پردیس هنرهای زیبا را نیز برای صرف وعده شام این دانشجویان راه اندازی شود.
حبیبا درباره سایر اقدامات صورت گرفته برای افزایش رفاه دانشجویان ساكن خوابگاه های سطح شهر اظهار نمود: یكی دیگر از مشكلات این دانشجویان كمبود امكانات ورزشی بود. در اطراف دانشگاه تهران دو سالن ورزشی داریم كه به تمرینات آمادگی مسابقات دانشجویی در سطح استانی و كشوری اختصاص داشت. با هماهنگی كه با معاونت فرهنگی دانشگاه، دانشكده تربیت بدنی و كوی دانشگاه صورت گرفت، این تمرینات را به آن مكان منتقل شد. هم اكنون این دو سالن را در ایام غیر تعطیل از ساعت ۲۰ تا نیمه شب و روزهای جمعه از ساعت ۷ بامداد تا نیمه شب جهت استفاده دانشجویان سطح شهر اختصاص داده شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران عنوان كرد: به رغم محدودیت هایی كه در بحث بودجه داریم سعی شده كه با موافقت هیأت رئیسه دانشگاه مبلغ یارانه صبحانه دانشجویان خوابگاهی از یك هزار تومان به یك هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یابد.
وی اضافه كرد: طی توافق با شركت پگاه مقرر شد آن شركت نسبت به نصب كانكس جهت تامین اقلام صبحانه با تخفیف ویژه ۱۷ درصدی برای دانشجویان ساكن خوابگاه های سطح شهر اقدام نماید.
حبیبا، با اشاره به سایر اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت دانشجویی اظهار داشت: در كل دانشگاه تهران حدود ۱۱۹ دانشجوی نابینا و كم بینا دارد كه مناسب سازی شرایط برای تردد این دانشجویان در دانشكده روانشناسی را به صورت آزمایشی آغاز نموده ایم و امید داریم در سطح كل دانشگاه تهران بتوانیم محیط مناسب برای این دانشجویان فراهم آوریم.
وی اشاره كرد: هم چنین برای مطالعات و امتحانات، دستگاه ضبط صدا در اختیار این دانشجویان قرار گرفته است. امسال به ۲۷ نفر از ورودی های جدید این دانشجویان دستگاه ضبط صدا ارائه شده است. در تلاش هستیم تعدادی دستگاه برجسته نگار هوشمند، یك عدد پرینتر و یك عدد به دید نیز برای این دانشجویان خریداری نماییم.
معاون دانشجویی دانشگاه تهران، درانتها اشاره كرد: یك خوابگاه نیمه تمام با ظرفیت ۲۵۰ نفری در مجتمع كوی دانشگاه قرار گرفته است كه در تلاشیم تا با كمك خیرین این خوابگاه را راه اندازی و ظرفیت جدیدی را برای اسكان دانشجویان فراهم آوریم. هم چنین در صورت تامین بودجه درصدد در اختیار گرفتن خوابگاه به صورت استیجاری نیز هستیم.


منبع:

1398/10/23
22:34:01
5.0 / 5
4202
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۱
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما