با هدف بین المللی شدن ؛

پذیرش دانشجو در دانشگاههای هند ۴ برابر می گردد

پذیرش دانشجو در دانشگاههای هند ۴ برابر می گردد این با من: استاد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز اظهار داشت: دولت هندوستان برنامه دارد دانشجویان خارجی خویش را از ۴۵ هزار نفر به ۲۰۰ هزار دانشجو تا سال ۲۰۲۳ افزایش دهد.



جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: هندوستان می كوشد در موسسات آموزش عالی عمده و برجسته خود دانشجویان خارجی بیشتری را جذب نماید كه دولت برای این برنامه سالانه ۱۵ هزار صندلی را در ۱۶۰ موسسه برتر مختص كرده است.
وی اضافه كرد: برپایه این برنامه و به منظور جذب دانشجویان با استعداد از كشورهای آسیایی و آفریقایی دولت هندوستان حدودا از دریافت كامل شهریه های دانشگاهی چشم پوشی می كند.
استاد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز تصریح كرد: هم اكنون سالانه حدود ۸ هزار دانشجوی خارجی در دانشگاه ها و كالج ها(و نه الزاما در ۱۶۰ موسسه آموزش عالی برتر) هندوستان پذیرفته می گردد.
مهراد عنوان كرد: اختصاص ۱۵ هزار صندلی به دانشجویان بین المللی به این مفهوم است كه این صندلی ها در صورتی كه توسط دانشجویان خارجی پر نشود، به دانشجویان محلی واگذار نخواهد شد.
وی اظهار داشت: هندوستان با اجرای این برنامه می خواهد به مقصد اول دانشجویان خارجی كه از نظر اقتصادی هم برای دانشجویان مقرون به صرفه است تبدیل گردد.
استاد علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه شیراز اضافه كرد: هدف دولت هندوستان آن است كه تعداد دانشجویان خارجی را كه اكنون ۴۵ هزار نفر است تا سال ۲۰۲۳ به چهار برابر یعنی ۲۰۰ هزار دانشجو افزایش دهد.
مهراد عنوان كرد: این افزایش آن گونه كه اعلام شده است سبب تنوع دانشجویی و چند فرهنگی در میان دانشگاه های هندوستان خواهد شد كه كمبود آن اكنون عملكرد دانشگاه های این كشور را در رتبه بندی های بین المللی تحت تاثیر قرار داده است.
وی تصریح كرد: در جهت این برنامه فرآیند دریافت ویزا برای دانشجویان خارجی بسیار آسان می گردد در سال ۲۰۱۷ تعداد ۳۹ هزار ویزا برای دانشجویان و پژوهشگران خارجی صادر گردیده است.
این استاد دانشگاه تصریح كرد: دولت هندوستان برای اجرای این برنامه در دو سال آینده مبلغ ۱.۵ میلیارد روپیه هند (۲۲ میلیون دلار) مختص كرده است.
مهراد افزود: كشورهای هدف این برنامه شامل ۳۰ كشور آسیایی، آفریقایی، خاورمیانه و جمهوری های سابق اتخاد جماهیر شوروی است.
وی عنوان كرد: اكنون استرالیا و سنگاپور مقصد اصلی دانشجویان این كشورها است و تعداد دانشجویانی كه از این كشورها دانشگاه های هندوستان را بعنوان محل تحصیل خود انتخاب می كنند اندك است.
بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام اظهار داشت: با اجرای این طرح روند جا به جایی دانشجو تغییر می كند و ثبت نام دانشجویان بین المللی در دانشگاه های این كشور افزایش می یابد.
مهراد تصریح كرد: اكنون دانشجویان خارجی دانشگاه های هندوستان عموما از كشورهای همسایه است به نحوی كه در هندوستان ۲۳ درصد دانشجویان خارجی از نپال، ۱۰ درصد از افغانستان، ۵ درصد از بوتان، ۴.۴ درصد از نیجریه، ۴.۴ درصد از سودان و ۳ درصد از مالزی است.
وی اظهار داشت: برپایه طرح اصلاحات در آموزش عالی، دولت هندوستان می كوشد از میان ۱۰۰ دانشگاه عمده این كشور در خلال ۱۰ سال آینده تعداد ۲۰ دانشگاه در گروه دانشگاه های تراز اول جهان داشته باشد.
بنیانگذار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام تصریح كرد: دانشگاه های برگزیده ( ۱۰ دانشگاه دولتی و ۱۰ دانشگاه خصوصی) با تخصیص منابع مالی كافی برای استخدام هیات علمی خارجی و همكاری با دانشگاه های خارجی از اختیارات لازم بدون اجازه دولت برخوردار خواهند بود.

1397/02/20
20:50:32
5.0 / 5
4602
تگهای خبر: آموزش , اطلاعات , دانشجو , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما