در انستیتو تحقیقات تغذیه ای انجام می شود

تحقیقاتی درباره تأثیر كرونا ویروس بر امنیت غذایی

تحقیقاتی درباره تأثیر كرونا ویروس بر امنیت غذایی به گزارش این با من مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور اظهار داشت: به دنبال مداخلاتی هستیم كه تاثیرگذاری كرونا ویروس و مشكلاتی را كه برای امنیت غذایی مردم به وجود آورده است را بتوانیم به حداقل برسانیم.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دکتر فاطمه محمدی نصرآبادی با بیان این مطلب اظهار داشت: هم اکنون تحقیقاتی درمورد تاثیرگذاری کروناویروس بر روی امنیت غذا داریم که خیلی از اطلاعات خویش را از راه پرسشنامه آنلاین انجام می دهیم و این روش محدودیت هایی را به دنبال دارد و شاید همه اقشار جامعه را پوشش ندهد.
وی درباره فعالیتهای تحقیقات سیاست گذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور بیان نمود: وظیفه این گروه فراهم آوردن شواهد پژوهش محور جهت ارتقای غذا و تغذیه جامعه است و اینکه چاره هایی را برای بهبود وضعیت تغذیه مردم عرضه نماید که مهمترین و بیشترین جنبه ای که این گروه بر روی آن کار کرده، امنیت غذا و تغذیه است.
مدیر گروه تحقیقات انستیتو تحقیقات تغذیه ای اظهار داشت: امنیت غذا و تغذیه به این مفهوم است که شرایطی را در جامعه فراهم نماییم تا مردم در همه زمان ها بتوانند به غذای کافی و ریزمغذی های مورد نیاز و زندگی سالم و فعال دسترسی داشته باشند. این در شرایطی است که خیلی از کشورها بر روی این مساله کار می کنند.
نصرآبادی افزود: یکی از مواردی که در سال های اخیر بر روی آن کار کردیم، تأثیر سیاست های مختلف دولت بر روی امنیت غذا و تغذیه مردم ایران بوده است که یکی از این سیاست ها که در کشور مشهور بوده، تبدیل سیاست یارانه کالایی به یارانه نقدی است که متاسفانه این مورد در گروه تحقیقات سیاست گذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه بر امنیت غذای مردم موثر نبوده و حتی در مواردی ناامنی غذایی را افزایش داده است.
وی اظهار نمود: ما همچنان بر روی امنیت غذا و تغذیه و البته جنبه های دیگری همچون سیاست های ایمنی غذایی، سیاست های آموزش و پرورش برای وضعیت غذایی دانش آموزان و… که همکاران فعالیت دارند، در حال کار کردن هستیم.
مدیرگروه تحقیقات سیاستگذاری و برنامه ریزی غذا و تغذیه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور درباره سند جامع امنیت غذا و تغذیه که در سال ۹۱ نوشته شده و طی سالهای اخیر این سند ارزشیابی شده است، اظهار داشت: با عنایت به تحریم های کشور در حال بررسی هایی بر روی امنیت غذایی هستیم که چه مداخله ای در مورد امنیت غذا و تغذیه می توانیم انجام بدهیم تا دسترسی جامعه ما به غذای سالم و کافی بالاتر برود.




منبع:

1399/03/31
16:47:56
5.0 / 5
1030
تگهای خبر: آموزش , اطلاعات , پژوهش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما