ستاری:

صنعت میزبان و كاهنده ریسك ایده های نوآور باشد

صنعت میزبان و كاهنده ریسك ایده های نوآور باشد به گزارش این با من معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاكید بر این كه صنعت میزبان و كاهنده ریسك ایده های نوآور باشد، اظهار داشت: استقبال جامعه برگ برنده شركتهای دانش بنیان و استارتاپهاست.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، سونا ستاری در بازدید از یكی از شركتهای فعال در زمینه اتوماسیون صنعتی از زمینه سازی صنایع بزرگ برای به میدان آمدن شركت های دانش بنیان، استارتاپ ها و دیگر فعالان زیست بوم نوآوری بعنوان یك لزوم مهم یاد كرد و اضافه كرد: زیرساخت هایی كه در این شركت وجود دارد، زمینه را برای توسعه استارتاپ ها فراهم نموده است. صنعت باید عادت كند كار را به دست كسب وكارهای دانش بنیان و استارتاپ ها بسپارد و بخش خصوصی را عهده دار ورود نوآوری به صنعت كند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اشاره كرد: بخش خصوصی به خوبی نیازها را می شناسد و می تواند با سوار كردن نوآوری بر زیرساخت صنایع، محصول یا خدمت كیفی، رقابتی و نوآورانه را پیشكش جامعه كند.

«استقبال جامعه» برگ برنده شركت های دانش بنیان و استارتاپ ها

وی این كه جامعه از محصولات یا خدمات با كیفیت، رقابتی و قابل اعتماد استقبال می كند را برگ برنده ای برای استارتاپ ها دانست و اظهار داشت: این خاصیت ها، برگ برنده كسب و كارهای دانش بنیان و استارتاپ ها در مقابل كسب و كارهای سنتی یا خدماتی است كه قبل از این، بدون در نظر گرفتن نیاز جامعه ارائه می شدند. نمونه موفق استارتاپ های خدماتی كه حالا با استقبال چشم گیر جامعه مواجهند، گواهی بر این مدعاست.
بازار بسیار گسترده و نهفته در حوزه مدیریت ساختمان ها و منازل، تاسیسات، مدیریت هوشمند، مصرف انرژی از شاخص ترین زمینه هایی بود كه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بعنوان زیرساخت های بالقوه این شركت برای فعالان دانش بنیان و استارتاپ ها نام برد و افزود: آماده هستیم در صورتیكه یك زیرساخت مناسب برای توسعه خدمات با پشتیبانی از استارتاپ ها تعریف شود، هر حمایتی انجام دهیم تا این بازار در تعامل با صنعت و زیست بوم نوآوری شكوفا شود.

وی اشاره كرد: ایده های نوآورانه استارتاپ ها با استفاده از زیرساخت ها و ظرفیت شركتها می تواند به اصلاح الگوی مصرف انرژی و هوشمند شدن شهروندی منجر شود.

ستاری با اشاره به نقش دولت بعنوان تسهیل گر و زمینه ساز ورود بخش خصوصی به حوزه سرمایه گذاری روی ایده های نوآورانه، اضافه كرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری زیرساختی است كه از توسعه فناوری ها حمایت می كند و مستقیما سفارش دهنده یا صاحب پروژه ها نمی گردد.

وی اشاره كرد: دولت باید بجای نقش آفرینی در پروژه ها و ایده های نوآورانه یا پژوهش های كاربردی، قسمتی از ریسك سرمایه گذاری این پروژه ها را تقبل و بستری فراهم آورد تا بخش خصوصی به میدان سرمایه گذاری روی این ایده ها پای بگذارد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به انتشار كتاب های ایده های موفق استارتاپ ها اشاره نمود و اظهار داشت: نمونه های خارجی و موفق هزاران ایده استارتاپی كه در دنیا پیاده سازی شده توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انتشار یافته است كه هر كدام این ظرفیت را دارند تا به شكلی بومی، به كسب و كار بدل شوند. آماده ایم از مدلهای سازگار با كشورمان در این عرصه ها حمایت نماییم.

برمبنای اعلام روابط عمومی معاونت علمی، ستاری با بیان این كه شهرداری با كمك فعالان زیست بوم نوآوری صاحب شهر می شود، اظهار داشت: تهران بستری مستعد و بالقوه برای تبدیل شدن به شهر هوشمند است؛ این مهم اما نه توسط شهرداری بلكه با نقش آفرینی استارتاپ ها رنگ واقعیت می گیرد.





منبع:

1398/12/13
19:19:27
5.0 / 5
3519
تگهای خبر: پژوهش , خدمات , دانش بنیان , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما