محدودیت انتقال در ۲ دانشگاه؛

ممنوعیت نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشكی در مقاطع تحصیلات تكمیلی

ممنوعیت نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشكی در مقاطع تحصیلات تكمیلی سامانه نقل و انتقال دانشجویان علوم پزشكی از ۲۰ آبان شروع شده است و انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تكمیلی رشته های علوم پزشكی ممنوع می باشد.


به گزارش این با من به نقل از مهر، سامانه ثبت درخواست میهمانی و انتقال دانشجویان علوم پزشکی برای نیمسال دوم ۱۴۰۰- ۱۳۹۹ از روز ۲۰ آبان کار خویش را شروع کرده است و دانشجویان تا ۱۰ آذر ۹۹ می توانند درخواست خویش را ثبت کنند. ثبت نام دانشجویان متقاضی در دانشگاه مبدا و بارگذاری مدارک لازم در سامانه از ۱۱ تا ۲۵ آذر انجام می گیرد و دانشگاه های مبداء مدارک را در ایام ۲۶ آذر تا ۱۰ دی بررسی می کنند و نقص احتمالی را اعلام می کنند. با عنایت به ممنوعیت انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، تصمیم گیری در مورد انتقال این دسته از دانشجویان طبق روال سنوات گذشته در کمیسیون موارد خاص انتقال دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D.) در وزارت بهداشت صورت خواهد گرفت. درخواست متقاضیان میهمانی دانشجویانی که خارج از شرایط آیین نامه پذیرش می شوند صرفا در چارچوب ظرفیت مازاد (شهریه پرداز) بررسی خواهد شد ضمناً شهریه متناسب با رشته، مقطع، نوع درس بوده که مبلغ آن متعاقبا" اعلام خواهد شد. طبق آئین نامه آموزشی، نقل و انتقال در نیمسال اول ممنوع می باشد و دانشجویان باید حداقل پس از گذراندن یک نیمسال تحصیلی در دانشگاه خود نسبت به ثبت درخواست اقدام نمایند. کمیته نقل و انتقالات فقط به یکی از درخواست های میهمانی یا انتقالی رسیدگی می کند و دانشجویان باید از عرضه تقاضای میهمانی و انتقالی به صورت همزمان اجتناب کنند. بر اساس آئین نامه های آموزشی، برای میهمان شدن در یک دانشگاه علوم پزشکی دیگر ضروریست دانشجو در مقطع کارشناسی حداقل یک نیمسال و در مقطع دکتری عمومی حداقل دو نیمسال تحصیلی را در دانشگاه مبدأ گذرانده باشد. میانگین کل نمرات دانشجو در دانشگاه مبدأ حداقل ۱۶ باشد. همینطور بررسی تقاضای تمدید میهمانی در این دانشگاه مشروط ثبت نام در سامانه، دریافت معدل ۱۶، نداشتن مشکل انضباطی و عرضه فرم میهمانی (پس از اعلام موافقت این دانشگاه و با قید فهرست دروس پیشنهادی دانشگاه مبدا) است. در مورد شرایط انتقال هم انتقال در مقطع کارشناسی ارشد ممنوع می باشد و برای مقاطع کاردانی، کارشناسی و دکتری حرفه ای نمره آزمون ورودی متقاضی در سال ورود به دانشگاه از نمره آزمون آخرین فرد پذیرفته شده همان سال در رشته و سهمیه مربوط در این دانشگاه کمتر نباشد. (درصورت تأیید مراتب فوق توسط دانشگاه مبدأ درخواست انتقال دانشجو مورد بررسی قرار
خواهد گرفت. بارگذاری تأییدیه دانشگاه مبدأ و کارنامه قبولی آزمون سراسری ضروریست.) بررسی درخواست انتقال دانشجویان مستلزم سابقه میهمانی حداقل دو ترم با معدل ۱۶ است که در صورت وجود ظرفیت خالی و امکان پذیرش، دانشجویان در ابتدا در این دانشگاه میهمان شده تا بعد از ارزیابی علمی و اخلاقی نسبت به انتقال دانشجو در ترم های بعدی اقدام گردد. دانشگاه های علوم پزشکی ملزم هستند در زمان ثبت درخواست دانشجویان متقاضی نقل و انتقالات در نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ شرایط خویش را اعلام کنند. بر مبنای اعلام دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه سامانه نقل و انتقالات این دانشگاه علوم پزشکی در نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۳۹۹ فعال نیست و دانشجویان متقاضی تبدیل وضعیت (تمدید میهمانی و یا تغییر وضعیت از میهمانی به انتقالی) باید درخواست های خویش را به صورت مکتوب به دانشکده مربوطه ارسال نمایند. همینطور دانشگاه علوم پزشکی البرز اعلام نموده است سامانه نقل و انتقالات دانشگاه علوم پزشکی البرز صرفاً جهت دانشجویان متقاضی میهمان و انتقال به سایر دانشگاهها فعال است و در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ این دانشگاه تنها درخواست میهمانی دانشجویان را بررسی و درخواست های انتقال دانشجویان مورد بررسی و موافقت قرار نخواهد گرفت.


منبع:

1399/08/23
18:31:26
5.0 / 5
927
تگهای خبر: آزمون , آموزش , تخصص , ثبت نام
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما