ملزومات تحقق جهش تولید در دانشگاه آزاد تشریح شد

ملزومات تحقق جهش تولید در دانشگاه آزاد تشریح شد به گزارش این با من معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبكه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد جرئیات برنامه ریزی آموزشی، پژوهشی و فناوری این دانشگاه در جهت «جهش تولید» را تشریح و تاكید كرد: در این حوزه برنامه های منسجمی به منظور ایفای نقش در «جهش تولید» كشور تدوین شده كه شامل «جهش در تحقیقات هدفمند و مساله محور» و «جهش در مهارت افزایی» است.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دكتر بابك نگاهداری اظهار داشت: دانشگاه آزاد با داشتن سهم ۳۸ درصدی از آموزش عالی كشور، در جهت رونق تولید اقدامات خوبی پارسال انجام داده و امسال مصمم است با عرضه راهكارهای «جهش تولید»، بخشی از منویات مقام معظم رهبری را عملیاتی كند.
وی با اشاره به اینكه «جهش تولید» نیاز اساسی و عامل اصلی رشد اقتصادی و عبور از تنگناها در شرایط حساس كنونی كشور است، اظهار نمود: «جهش تولید» نه تنها بر بهبود وضعیت اقتصادی جامعه و ارتقای سطح رفاه خانوارها اثرگذار است، بلكه با عنایت به شرایط كنونی كشور، می تواند تاثیر به سزایی در رفع مشكلات اشتغال جوانان، به خصوص فارغ التحصیلان دانشگاهی داشته باشد.
رئیس پژوهشگاه و شبكه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با تاكید بر اینكه همراهی جامعه دانشگاهی برای تحقق رونق و جهش تولید، ضروری می باشد، اظهار داشت: با عنایت به این كه یكی از پارامترهای مؤثر بر جهش تولید، ارتقای بهره وری با تاكید بر نیروی دانش و فناوری است، رونق فعالیتهای دانش بنیان، تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه و هدایت تحقیقات دانشگاهی به سمت پژوهش های كاربردی و حل مساله همچون ملزومات «جهش تولید» است.
نگاهداری افزود: یكی از مهم ترین و مطمئن ترین روش های بهره وری در فعالیتهای تولیدی، استفاده از نیروی انسانی دانش آموخته و متخصص است كه مستلزم برخورداری از آموزش صحیح و علمی است و لازمه تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی متخصص، برنامه ریزی برای آموزش های تخصصی با هدف مهارت افزایی است.
وی با اشاره به اینكه دانشگاه آزاد با داشتن ظرفیت های فراوان در شبكه آزمایشگاهی و تحقیقاتی همچون بیشتر از ۱۱ هزار آزمایشگاه و كارگاه و بیشتر از 30 واحد پژوهشی در حوزه پزشكی و ۱۶۰ واحد پژوهشی در حوزه غیرپزشكی، یكی از اركان علمی كشور است، خاطرنشان كرد: این دانشگاه می تواند با تاكید بر توان و ظرفیت علمی نیروی انسانی و امكانات و توان تجهیزاتی خود، در حل مسائل و مشكلات كشور گام های اساسی برداشته و در جهت توسعه و پیشرفت كشور بخصوص در مقاطع حساس و سرنوشت ساز، فعالانه به ایفای نقش بپردازد.
رئیس پژوهشگاه و شبكه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با اشاره به رویكرد جدید این دانشگاه نسبت به مقوله پژوهش، تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و انجام پژوهش های هدفمند و كاربردی، اظهار داشت: تقویت واحدهای پژوهشی و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی كوتاه مدت آزمایشگاهی و كارگاهی، از اولویت های موكد برنامه های حوزه پژوهش دانشگاه است. همچون اقدامات انجام شده در این حوزه می توان به مواردی ازجمله برنامه ریزی برای برگزاری بیشتر از 690 عنوان دوره های آموزشی آزاد ویژه عموم اقشار جامعه از نیمه دوم سال 1398 تا شهریور سال 1399 اشاره نمود.
نگاهداری با اشاره به اینكه پژوهشگاه و شبكه آزمایشگاهی دانشگاه بعنوان متولی حوزه پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی همه توان خویش را در جهت تحقق و عملیاتی شدن «جهش تولید» بسیج كرده، اظهار نمود: در این حوزه برنامه های منسجمی به منظور ایفای نقش در «جهش تولید» كشور تدوین شده كه شامل «جهش در تحقیقات هدفمند و مساله محور» و «جهش در مهارت افزایی» است.
وی افزود: شناسایی پتانسیل های علمی و تجهیزاتی برای برگزاری دوره های آموزشی تخصصی آزمایشگاهی و كارگاهی در واحدهای دانشگاهی سراسر كشور، تدوین برنامه های جدید و دوره های آموزش تخصصی و مهارت افزایی ویژه منطبق با نیازهای آزمایشگاه ها و كارگاه ها و همینطور واحدهای تولیدی و صنایع كشور، پیگیری مؤكد جهت برگزاری دوره های تدوین و ابلاغ گردیده در مجموعه دانشگاه آزاد و نظارت مستمر بر كیفیت برگزاری دوره های آموزشی، همچون موارد قابل اشاره در این برنامه است.
رئیس پژوهشگاه و شبكه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با اشاره به معضل جهانی پاندمی ویروس كرونا كه دنیا هم اكنون درگیر آن است، خاطرنشان كرد: ویروس كرونا زنگ خطری است كه طبیعتاً در آینده بسیاری از مسائل را تحت تأثیر قرار خواهد داد و بدیهی است كه در برنامه ریزی های تحقیقاتی به این مساله مهم و مسائل مشابه آن باید توجه داشت. نمی گردد جهش تولید داشت مگر در صورتیكه به این مساله مهم فائق آییم یا زندگی با چنین پدیده هایی را بیاموزیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد، نگاهداری تصریح كرد: در چارچوب شیوه نامه تولید دانش مواجهه با چالش های حاصل از معضل جهانی كرونا و استخراج روش های كاربست این دانش و بررسی حكمرانی در جهان پساكرونا و در بستری كه برای گفتگو و همفكری به راه افتاده است در تالارهای گفت گو دانشگاه آزاد (http: //cri.iau.ac.ir و http: //forum.iau.c.ir) به دنبال بررسی این مورد خواهیم بود. همینطور محققان وظیفه دارند در كنار كوشش برای كشف مسیرهای جدید درمانی، سبك زندگی با چنین پدیده هایی را ابداع و ترویج كنند تا با رعایت پروتكل های ابداع شده در كنار اقدامات پژوهشی و ترویجی، به توسعه همه جانبه و جهش تولید دست یابیم.



1399/01/24
23:42:23
5.0 / 5
2727
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۱
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما