رییس دانشگاه خوارزمی خبر داد

آغاز فعالیت شتابدهنده شهر سلولی توسط بخش خصوصی

آغاز فعالیت شتابدهنده شهر سلولی توسط بخش خصوصی به گزارش این با من رئیس دانشگاه خوارزمی اظهار داشت:  در سه سال قبل تاسیس شهر سلولی بعنوان یكی از اهداف پروژه تحقیقاتی با محوریت سلول های بنیادی، صنایع و خدمات وابسته به آن تصویب شده كه مقرر است بخش خصوصی شتاب دهنده آنرا آغاز كند.


به گزارش این با من به نقل از ایسنا، دكترحبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی در دومین كنفرانس كاتالیست شیمی ایران ابراز امیدواری كرد كه این كنفرانس زمینه ساز بحث، تبادل نظر، كسب تجربیات و دستاوردهای علمی بهادار باشد.
وی ضمن تبریك ولادت حضرت زهرا"س" و ایام مبارك دهه فجر، یاد و خاطره امام راحل "ره"، شهدای انقلاب، شهدای جنگ تحمیلی و سردار سرافراز قاسم سلیمانی را گرامی داشت و اضافه كرد: ایام دهه فجر برای ما خاطرات گرانسنگ و به یاد ماندنی به همراه دارد، به ویژه افرادی كه در دوران مبارزات و جریان انقلاب در صحنه بودند و حضور داشتند.
رئیس دانشگاه خوارزمی اظهار داشت: برای من انقلاب بعنوان مصادیقی از تجلی سنت های الهی است به ویژه در پیروزی انقلاب اسلامی آیه كریمه (إِنَّ اللهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بقَوْمٍ حَتَّی یُغَیِّرُواْ مَا بأَنْفُسِهِمْ» مصداق دارد. این آیه نشان دهنده این است كه؛ اگر مردم درباب اقامه سنت ها و احكام دین الهی قدم بردارند خدا یاریگر آنهاست و سنت خودرا جاری می كند و نعمت های خودرا ارزانی می دارد؛ طبیعتاً این آیه هم آرامش بخش است هم به نحوی آگهی دهنده است كه باید قدر این نعمت ها را بدانیم، امانت داری نماییم و از آن به خوبی حفاظت و آنرا به نسل های آینده ارزانی نماییم.
ایشان سپس اظهار داشت: انقلاب اسلامی ما توانست پیروزی های شگرفی داشته باشد، به خصوص در حوزه آموزش عالی، هم اكنون، از ۱۵۰ هزار دانشجوی ابتدای انقلاب، به تعداد بالغ بر ۴ میلیون نفر دانشجو رسیده ایم كه در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند، بیشتر از ۱۲۰ مركز دانشگاه دولتی و بیشتر از ۲۰۰۰ شعبه مختلف دانشگاه آزاد، پیام نور و فنی -حرفه ای، نشانه های سرمایه گذاری و نگاهی است كه به نحو مناسبی به بار نشسته است، مجموعه آموزش عالی ما معمولاً در حال تحول و حركت رو به جلو و دستیابی به قله هایی است كه تابحال فتح نكرده است.
رئیس دانشگاه خوارزمی اشاره كرد: دانشگاه های اول انقلاب در حوزه آموزش متمركز بودند، به تدریج توسعه تحصیلات تكمیلی هدف قرار گرفت، تغییراتی كه در حوزه آموزش عالی رخ می دهد، بسیار متفاوت می باشد و مبارك، متفاوت از تغییراتی است كه در گذشته داشتیم، هدف از رسیدن به دانشگاه نسل سوم، آن است كه بتواند جنبه های كار آفرینی، ارتباط با جامعه و ماموریت گرا كردن تحقیقات پژوهشی دانشگاه را در اولویت قرار دهد. دراین زمینه كارهای شایان توجهی صورت گرفته، (هرچند پاسخگوی نیازهای كل جامعه نیست) اما امیدواریم در كوتاهترین زمان ممكن بتواند به شرایط مطلوب نائل شود.
دكتر حبیبی در ادامه اظهار داشت: دانشگاه خوارزمی در سال ۱۲۹۷ تحت عنوان دانشسرای عالی برای پاسخگویی به نیاز تربیت معلم شكل گرفت. در طول سال های مختلف فراز و فرودهای زیادی را پشت سر گذاشت. هم اكنون ۱۵ دانشكده در رشته های مختلف داریم و حدود ۱۵ مركز پژوهشی یا پژوهشكده، مانند نفت، پلاسمای پزشكی و بلایای طبیعی در امتداد اهداف پژوهشی دانشگاه تاسیس شده اند و هم اكنون مجری پروژه های زیادی در سطح كشور هستند.
بگفته وی، دانشگاه خوارزمی بعنوان دانشگاه هماهنگ كننده كارهای اتریش در حال انجام وظیفه است و ۱۷ پروژه بین دانشگاهی با دانشگاه اتریش در حال انجام می باشد، همین طور دو نشست مشترك بین دانشگاه ها برگزار شده كه سومین آن در سال آینده برگزار می شود.
دكتر حبیبی اشاره كرد: در سه سال قبل تاسیس شهر سلولی بعنوان یكی از اهداف پروژه تحقیقاتی با محوریت سلول های بنیادی، صنایع و خدمات وابسته به آن تصویب شده كه مقرر است بخش خصوصی شتاب دهنده آنرا آغاز كند.
دكتر حبیبی درباب ساختمان پروین اعتصامی اظهار داشت: نزدیك به ۸۵ سال از عمر این ساختمان می گذرد، در سال های ۱۳۱۳ و ۱۳۱۴ ساختمان آموزشی و خدمات رفاهی بوده و طراح آن ماركوف روسی است. در سال ۸۲ سازمان میراث فرهنگی این ساختمان را بعنوان یكی از ساختمان های میراث فرهنگی به ثبت رساند و از چهار سال قبل دانشگاه مشغول مرمت و بازسازی ساختمان است اما هنوز بطور رسمی افتتاح نشده است. امیدواریم در آینده نزدیك به بهره برداری برسد.
دكتر شمسی پور، رئیس انجمن شیمی ایران نیز اظهار داشت: بررسی سایت های علمی نشان میدهد در سال ۱۸۶۰ نخستین مقاله ایرانی به چاپ رسیده است. در این زمان طولانی (از ۱۸۱۸ تا ۱۹۷۹) تعداد ۳۶۷۵ مقاله از ایران چاپ شده است یعنی در طول این ۴۰ سال، تعداد مقالات علمی، ۱۶۲ برابر بیشتر از سال های قبل بوده است. اینها حاكی از همت بلند ایرانیان است.
او در آخر اضافه كرد: بزرگترین سرمایه های ما دانشجویان هستند؛ امیدواریم دولت و مجلس آینده، برنامه ریزی درستی در امتداد اشتغال، تحصیل و پشتیبانی از این سرمایه های بزرگ انسانی، داشته باشند.
سپس دكترروزبه كلباسی، دبیر علمی كنفرانس ضمن ارائه گزارشی از كنفرانس اظهار داشت: كمیته كاتالیست انجمن شیمی ایران از سال گذشته، برای بهره مندی از نظرات صائب پژوهشگران و صاحب نظرانی كه در زمینه شیمی، شیمی آلی، شیمی معدنی در رابطه با این حوزه میان رشته ای فعالیت می نمایند، چنین كنفرانسی را برگزار كند.
وی اشاره كرد: سال قبل نخستین كنفرانس در دانشگاه زنجان انجام شد و میزبانی خوبی صورت گرفت و ما را تشویق كرد تا دومین كنفرانس را در دانشگاه خوارزمی برگزار نماییم.
دكتر روزبه اشاره كرد: از زمان اعلام برنامه كنفرانس، تا یك ماه گذشته ۳۳۵ مقاله علمی از ۵۵ دانشگاه، مراكز پژوهشی و صنایع مختلف، در اختیار دبیرخانه كنفرانس قرار گرفت كه با تعداد ۳۹ داور، مقالات داوری شدند و از بین آنها ۳۰۶ مقاله پذیرفته شد كه به صورت پوستر ارائه شد. علاوه بر آن ۱۵ سخنران در این كنفرانس حضور دارند.
برمبنای اعلام وزارت علوم، دومین كنفرانس كاتالیست انجمن شیمی ایران، به میزبانی دانشگاه خوارزمی و با همكاری انجمن شیمی ایران انجام شد.




منبع:

1398/12/03
14:52:36
5.0 / 5
3788
تگهای خبر: آموزش , انجمن , پژوهش , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما