معاون وزیر بهداشت خبر داد:

نشریات دانشجویی رتبه بندی می شوند، اختصاص بودجه برمبنای كیفیت

نشریات دانشجویی رتبه بندی می شوند، اختصاص بودجه برمبنای كیفیت این با من: معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از طریق اندازی طرح رتبه بندی نشریات دانشجویی آگاهی داد.



به گزارش این با من به نقل از مهر، آئین پایانی یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی (تیتر ۱۱) امروز در دانشگاه تهران اجرا شد.
دكتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با گرامیداشت هفته دولت در این مراسم اظهار داشت: دانشجویانی كه در حوزه نشریات دانشجویی فعالیت می نمایند، باید مخاطب را شریك خود كنند و اجازه دهند مخاطب در تجزیه و تحلیل ها شریك باشد و اگر این كار انجام نشود و شما نتوانید مخاطب را در نوع نگارش و افكارتان شریك كنید، به كار رانده می شوید.
وی افزود: من فكر می كنم قدرت قلم در بعضی ها به ودیعه گذاشته شده و به تقویت و پرورش آن نیاز داریم. همین طور نشریه ای، نشریه روز است كه ساده و روان باشد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در بخش دیگری از سخنان خود، به وضعیت نشریات دانشجویی وزارت بهداشت اشاره نمود و اظهار داشت: ما در سال ۹۲، ۳۵۰ عنوان نشریه فعال داشتیم كه این نشریات در سال ۹۸ به ۱۳۱۲ نشریه فعال افزایش یافته است.
لاری با اشاره به اینكه باید كیفیت نشریات دانشجویی را افزایش دهیم، اضافه كرد: خانه نشریات دانشجویی از سال ۹۴ تأسیس شده است و عملكرد بسیار خوبی داشته و سیاست ما با راه اندازی خانه نشریات دانشجویی، پشتیبانی از نشریات است. ما از رویه قانونمداری، نقدپذیری، صیانت و آزادی بیان حمایت می نماییم.
وی از دیگر برنامه های معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت در زمینه نشریات دانشجویی، به توانمندسازی دانشجویان بوسیله آموزش های مجازی اشاره نمود و اظهار داشت: در این زمینه برنامه حقوق نشریات آماده شده است كه به صورت مجازی ارائه خواهد شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بیان كرد: در این جشنواره نیز دانشجویان علوم پزشكی با اینكه پنج درصد جمعیت دانشجویی كشور را به خود اختصاص می دهند، ۴۳ درصد آثار ارائه كرده اند كه برترین آثار، بیشتر متعلق به استان های تبریز، اصفهان، مشهد، كرمان و شیراز است.
لاری در ادامه به راه اندازی سامانه آموزش های مجازی در زمینه نشریات دانشجویی و طرح رتبه بندی این نشریات اشاره نمود و اظهار داشت: طرح رتبه بندی نشریات دانشجویی به نتیجه رسیده، سامانه آماده است و می توان نشریات را بارگذاری كرد. یكی از مشكلاتی كه در این زمینه وجود دارد، بحث كیفی سازی و بودجه نشریات است كه باید نشریات برمبنای كیفیتی كه دارند، از بودجه برخوردار شوند.
وی اضافه كرد: یكی از مشكلاتی كه خود من نیز آنرا لمس كرده ام، بحث آزادی بیان است كه در دانشگاه وجود ندارد و شما باید اخلاق مدارانه و با ارائه چاره، به نقد بپردازید.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اشاره كرد: باید به شكلی برنامه ریزی كرد كه نهادهای بیرونی حق دخالت در محتویات نشریات دانشجویی را نداشته باشند و در مجموع سیاست ما، پشتیبانی از نشریات دانشجویی است كه امیدواریم در عمل نیز موفق شویم.


منبع:

1398/06/05
13:09:53
5.0 / 5
4298
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
این با من - انجام پروژه
inbaman.ir - حقوق مادی و معنوی سایت این با من محفوظ است

این با من

انجام پروژه های شما